PATZAIKIN Fashion, preview la colecţia de primăvară – vară 2013. Exclusiv la Marche de Noel

0

Exclusiv la Marche de Noel în acest week-end:

PATZAIKIN Fashion, preview la colecţia de primăvară – vară 2013

Designerul Olah Gyarfas şi echipa PATZAIKIN Fashion vă aşteaptă Sâmbătă, 15 Decembrie ora 19.00 la The Ark

În weekendul 15-16 decembrie, la The Ark (Str. Uranus 150), în cadrul Marché de Noël 2012, PATZAIKIN Fashion prezintă PREVIEW & PROTOTYPE SALES: o incursiune în colecţia de primăvară – vară 2013 şi o ocazie de a sta de vorbă cu designerul – creator al colecţiei, Oláh Gyárfás şi cu Ivan Patzaichin, multiplul campion ce a servit drept sursă de inspiraţie pentru brand.

Noua colecţie PATZAIKIN propune un stil degajat, definit de o tăietura urbană, avangardistă, privilegiind nuanţele liniştite de bej şi gri pal, denimul închis. PREVIEW & PROTOTYPE SALES pune în valoare intenţia declarată a colecţiei de a regăsi, prin intermediul design-ului contemporan calea spre natură. Accesoriile din papură sunt lucrate manual la atelierul PATZAIKIN din Chilia Veche.

În cadrul Marche de Noel va avea loc o întâlnire cu designerul Olah Gyarfas sâmbătă 15 decembrie ora 19.00, în cadrul unui eveniment special conceput de echipa PATZAIKIN.

10% din vânzările din cadrul acestui eveniment vor merge direct către Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23”, în sprijinul proiectelor de antreprenoriat social cu localizare în Deltă. Acestea sunt gândite pentru a forma un lanţ de rezultate palpabile: promovarea turismului cu barca cu vâsle, o şcoală pentru marangozi (meşteşugarii bărcilor din lemn specifice Deltei), un nou tip de barcă din lemn (canotca – o combinaţie între lotcă şi canoe), o reţea de infrastructură ecoturistică (trasee, centre de închiriat bărci, ghizi specializaţi, destinaţii), valorificarea tradiţiilor şi produselor locale. Totul a pornit de la dorinţa lui Ivan Patzaichin de a încuraja practicarea vâslitului ca bază pentru turismul de bun simţ, sustenabil, reponsabil şi nepoluant.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează