Paturi izoterme. Oameni fără adăpost. Caligrafie și fotografie.

0

Niciodată neobosit
Paturi izoterme. Oameni fără adăpost. Caligrafie și fotografie.

Între 21 și 28 februarie, designerul grafic Andrei Ogradă și fotograful Bogdan Cătălin Cazacioc vă invită la expoziția “Niciodată neobosit”. La galeria Kabinet, în Hristo Botev nr. 7.

Niciodata neobosit_expozitie

Pentru oamenii străzii, iarna este cea mai grea perioadă din an. Provocarea frigului, pe care acești oameni o au de trecut acum, a fost și punctul de pornire pentru proiect. Caligrafia și fotografia de stradă s-au îmbinat pentru a atrage atenția asupra acestui aspect, iar astfel:

Au fost cumpărate paturi izoterme, pregătite să poarte mai departe mesaje caligrafice. Paturile izoterme au fost apoi date unor oameni fără adăpost din București și a urmat fotografia de stradă. Acum, imaginile sunt adunate în expoziția  “Niciodată neobosit”.

Crede. Caută. Zâmbește. Speră. Alege. Răzbate. Poate. Încearcă. Gândește. Respiră. Deschide. Ajută. Sprijină. Ascultă. Iubește. Descoperă. Bucură. Împarte. Iartă. Visează. Trăiește.

Sunt cuvintele pe care le-am împărțit cu oamenii fără adăpost, care duc mai departe cu ei aceste mesaje.

Niciodată neobosit” înseamnă puterea de a o lua în fiecare zi de la capăt, oricât de greu ar fi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.