Paturi izoterme. Oameni fără adăpost. Caligrafie și fotografie.

0

Niciodată neobosit
Paturi izoterme. Oameni fără adăpost. Caligrafie și fotografie.

Între 21 și 28 februarie, designerul grafic Andrei Ogradă și fotograful Bogdan Cătălin Cazacioc vă invită la expoziția “Niciodată neobosit”. La galeria Kabinet, în Hristo Botev nr. 7.

Niciodata neobosit_expozitie

Pentru oamenii străzii, iarna este cea mai grea perioadă din an. Provocarea frigului, pe care acești oameni o au de trecut acum, a fost și punctul de pornire pentru proiect. Caligrafia și fotografia de stradă s-au îmbinat pentru a atrage atenția asupra acestui aspect, iar astfel:

Au fost cumpărate paturi izoterme, pregătite să poarte mai departe mesaje caligrafice. Paturile izoterme au fost apoi date unor oameni fără adăpost din București și a urmat fotografia de stradă. Acum, imaginile sunt adunate în expoziția  “Niciodată neobosit”.

Crede. Caută. Zâmbește. Speră. Alege. Răzbate. Poate. Încearcă. Gândește. Respiră. Deschide. Ajută. Sprijină. Ascultă. Iubește. Descoperă. Bucură. Împarte. Iartă. Visează. Trăiește.

Sunt cuvintele pe care le-am împărțit cu oamenii fără adăpost, care duc mai departe cu ei aceste mesaje.

Niciodată neobosit” înseamnă puterea de a o lua în fiecare zi de la capăt, oricât de greu ar fi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează