Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pasionat de training? Evenimentul Innbox „Inovație în Educație” este pentru tine

0

Asociația Innovation Box invită trainerii și pasionații de educație non-formală la o întâlnire în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să împărtășească experiențe, metode și idei pe tema „Inovație în Educație”. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 28 mai, în cadrul relaxat al comunității de practică și dezvoltare pentru traineri, Innbox City.

Cover Innbox City #10

Cu ocazia împlinirii a 6 ani de existență a asociației, cât și a 10 întâlniri ale comunității Innbox City, echipa Innovation Box propune pasionaților de educație o discuție despre tema care determinat însăși denumirea asociației: inovația.

„Într-o perioadă în care procesul de învățare e într-o continuă schimbare, iar fluxul de informații din online ne inundă zilnic, ne punem întrebarea ce (mai) funcționează astăzi în sala de curs și care sunt metodele de facilitare care dau cele mai bune rezultate cu generațiile Y și Z”, spune Andreea Minea, fondator Innovation Box.

Toți cei care facilitează învațarea, indiferent de vârsta participanților, au misiunea de a genera progresul și schimbarea. De aceea, pentru a spori eficiența procesului de educație, este importantă adaptarea continuă și reproiectarea modului în este livrată informația și în care sunt create experiențele pentru cursanți.

În cadrul întâlnirii de sâmbătă, participanții vor avea ocazia să împărtășească metode inovative folosite azi în training, trenduri actuale în învățare (e-learning, training bites, învățare individuală vs. de grup etc.), dacă și cum ne poate ajuta Design Thinking în training, cât și care sunt resursele de unde își iau inspirația. Vor învăța unii de la alții, vor descoperi soluții și abordări noi și vor avea oportunitatea de a se conecta într-un cadru special creat.

Dacă ești trainer, facilitator, educator, coach sau vrei să devii trainer, îți poți rezerva un loc AICI. Locurile sunt limitate și participarea are loc exclusiv pe baza de inscriere.

Innbox CiTy este singura comunitate de practică și dezvoltare dedicată trainerilor, facilitatorilor și tuturor celor care vor să își dezvolte abilitățile de livrare, care, în urma unui parcurs de dezvoltare,
îți oferă oportunitatea de a împărtăși experiența ta studenților.

Innovation Box (Innbox) este un ONG care creează experiențe de învățare. Este locul plin de pasiune pentru training, oameni și dezvoltare, unde abordarea creativă a procesului de învățare creează un mediu în care oamenii cresc unii alături de ceilalți. Mai multe detalii pe www.innovationbox.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.