Pasagerii CFR vor putea in curand sa rasfoiasca GRATUIT carti în trenurile InterCity!

0

In curand, pasagerii vor putea rasfoi gratuit carti în trenurile InterCity

Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii – IC 573 – va pleca din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10. 

CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon ocarte electronica.

Dupa cum spune si directorul general al CFR Călători, domnul  Ştefan Roşeanu: “Acest parteneriat reprezintă un serviciu colateral pentru CFR Călători, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul.” 

Te invitam la demararea proiectului pilot! Trenul InterCity care circula pe ruta Bucuresti – Galati va zabovi (strict) 25 de minute in statia Gara de Nord, timp suficient pentru cadre foto / video si declaratii din partea reprezentantilor CFR Calatori si BookLand.


Asadar, te asteptam vineri la 15:15 sa filmezi/fotografiezi primul tren cooltural…insa, ai grija, nu te lasa furat de lectura, caci s-ar putea sa ajungi la Galati! :.)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează