Pasagerii CFR vor putea in curand sa rasfoiasca GRATUIT carti în trenurile InterCity!

0

In curand, pasagerii vor putea rasfoi gratuit carti în trenurile InterCity

Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii – IC 573 – va pleca din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10. 

CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon ocarte electronica.

Dupa cum spune si directorul general al CFR Călători, domnul  Ştefan Roşeanu: “Acest parteneriat reprezintă un serviciu colateral pentru CFR Călători, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul.” 

Te invitam la demararea proiectului pilot! Trenul InterCity care circula pe ruta Bucuresti – Galati va zabovi (strict) 25 de minute in statia Gara de Nord, timp suficient pentru cadre foto / video si declaratii din partea reprezentantilor CFR Calatori si BookLand.


Asadar, te asteptam vineri la 15:15 sa filmezi/fotografiezi primul tren cooltural…insa, ai grija, nu te lasa furat de lectura, caci s-ar putea sa ajungi la Galati! :.)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.