Participă la prima ediție a Festivalului Caritabil Fest, 1 iunie

0

Suntem alături de prietenii noștri de la Copacul cu haine, o acțiune socială inițiată de Cristina Hurdubaia, aflați în pregătirea festivalului Caritabil Fest.

unnamed

Prima ediție a festivalului va avea loc 1 iunie, de Ziua Copilului, de la ora 18.00, la Expirat Halele Carol, unde se vor strânge fonduri pentru 3 adolescenți cu cancer, ce provin din familii nevoiașe, cu șanse mari de supraviețuire. Banii vor fi folosiți pentru nevoile personale (rechizite, haine, alimente).

Artiștii/trupele care au răspuns afirmativ și care vor cânta în cadrul evenimentului sunt:

Symphactory Orchestra – Strings, Alexandrina, Maria Raducanu, Lucia, The Mono Jacks, TRAVKA, KUMM, Cred Ca Sunt Extraterestru, The Amsterdams, EYEDROPS, Greetings Sugar, JINXY VON D’ERS, NEXT EX, 2Fire2Paie

Donație minimă = 50 de lei.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.