Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Participă la Hub Talks – Fabrica lui Moș Crăciun 

0

Sărbătorile se apropie și deja ne gândim la vacanță și la cadouri! Ca antreprenori însă, știm că în spatele campaniilor desfășurate în această perioadă, care ne dau acea stare de entuziasm, stau multe mecanisme economice, psihologice, logistice și de comunicare.

Pe 28 noiembrie, la o nouă ediție Hub Talks, încercăm să înțelegem aceste mecanisme împreună cu invitații noștri.

Credem în puterea conversațiilor, așa că te așteptăm să ne împărtășești părerile tale, să ne inspiri și să învățăm împreună!

O să ne fie alături

  • Anca Petrescu – Coach și Psihoterapeut
  • Andrei Radu – CEO & Founder GPeC
  • Cristiana Belodan – Executive Director GMP Advertising
  • Mirela Nemțanu – Director Executiv HOSPICE Casa Speranței
  • moderator: Daniel Matei – Director Impact Hub Bucharest

Participarea este gratuită, însă te rugăm să confirmi aici, iar pentru a-ți anunța și prietenii este foarte simplu să îi inviți la evenimentul de facebook de aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.