Participa gratuit la cursurile care iti plac!

0

Esti student in Bucuresti? Fundatia Calea Victoriei te ajuta sa studiezi ceea ce iti place si sa iti completezi cursurile de la facultate cu workshopuri interactive si non-conformiste. In luna octombrie, poti participa gratuit la ateliere de scriere creativa, diplomatie, istoria artei sau filozofie.

comunicat cursuri octombrie

Vei face cunostinta cu profesori tineri si entuziasti, actori, cercetatori sau artisti, care te vor indruma si incuraja sa iti urmezi pasiunea. Ne intalnim saptamanal la sediul nostru din str. Popa Soare 40, unde timp de doua ore vom jongla cu idei nastrusnice despre epoci trecute, scriitori, mari ganditori si pictori, despre obiceiuri si legende sau orice ne mai trece prin cap.

La cursurile noastre nu vei primi note si nu vei da examene, dar ai ocazia sa te auto-evaluezi si sa descoperi ce ti se potriveste.

Pentru a beneficia de aceasta bursa, asteptam sa ne scrii la contact@victoriei.ro o cerere care sa contina numele atelierului la care vrei sa participi si motivatia solicitarii bursei. Aplicatiile pentru burse se primesc cu cel putin o zi inainte de inceperea cursului. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea solicitarilor.

Gasesti mai multe detalii la www.victoriei.ro

Iata cursurile la care poti participa gratuit:

• Marea Britanie: Arta, istorie si viata cotidiana, cu Mihaela Irimia, din 8 Octombrie
• Introducere in Istoria Artei, cu Cosmin Ungureanu, din 9 Octombrie
• De la Fashion Blog la Trend. Tendinte toamna-iarna 2014/2015, cu Ioana Ulmeanu, din 13 Octombrie
• Introducere in CABALA, cu Hary Kuller, din 13 Octombrie
• Meditatia, Rugaciunea, Contemplatia: Tehnici reparatorii, cu Mario Barangea, din 21 Octombrie
• Școala de la Paltiniș. Prelegeri despre paradisul culturii, cu Alex Paun, din 22 Octombrie
• Introducere in DIPLOMATIE, cu Nicolae Dragusin, din 23 Octombrie
• Atelier de Public Relations, cu Anca Banita, din 24 Octombrie
• Esti ceea ce gandesti: Principii taoiste pentru omul de azi, cu Eduard Bucescu, din 27 Octombrie
• Parfumul: din Antichitate la extravaganțele contemporane, cu Monica Neatu, din 30 Octombrie
• Atelier de scriere creativa, cu Mario Barangea, din 31 Octombrie

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.