Parteneriat intre administratia publica din Bucuresti si cea din Viena!

0

Gradinitele, transportul public si sanatatea! Acestea sunt domeniile in care edilii bucuresteni ar putea sa primeasca asistenta din partea administratiei locale din Viena!

„Pregătim un acord de cooperare cu municipiul Bucureşti referitor la multe domenii, de la cele sociale, cum ar fi grădiniţele, până la planificarea urbană, transport public sau spitale”, a declarat viceprimarul Vienei, Renate Brauner, potrivit unui articol publicat de money.ro

Oficialul vienez a subliniat că iniţiativa prezintă oportunităţi de investiţii şi că edilii bucureşteni pot beneficia de experienţa austriacă în domenii precum transportul public sau spitalele.

„Am discutat despre transportul public. Viena are un transport public foarte bun şi am reuşit să convingem tot mai mulţi oameni să aleagă această cale de transport, deoarece problema ambuteiajelor există în toate orasele lumii”, a explicat viceprimarul Vienei.

Mai multe informaţii pe site-ul money.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează