Park(ing) Day 17 septembrie 2010 / Participa si Bucurestiul!

0

Stiati de Park(ing) Day? Marturisim ca noi nu stiam….Dar am aflat despre Park(ing) Day via velorutia.ro.
Park(ing) Day insemna ca pe asfaltul unor parcari se pune gazon. Park(ing) Day in toata lumea. In 2009, ne spune velorutia, au participat 140 de orase din 21 de tari, de pe 6 continente.

In 17 septembrie 2010, participa si Bucurestiul

Miscarea cu iarba in parcare e organizata in Bucuresti de Radio France International (RFI Romania) si Romania Libera, sprijinite de ONG-urile Mai Mult Verde, Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila, Let’s Do It Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează