Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Paris, mon amour”: recital de pian, violoncel si acordeon

0

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 14 martie 2015, la ora 17:00, in Sala de Opera a Universitatii de Muzica din Bucuresti, la o promenada fantastica prin universul muzical francez: “Paris, mon amour”: recital de pian, violoncel si acordeon.

Vom fi sedusi de parfumul inconfundabil al sonoritatilor lumii pariziene, unde se impletesc sentimente si pasiuni puternice – dragoste, nostalgie, ironie si atitudini cosmopolite.

Afis Paris Mon Amour

In prag de primavara, ne intalnim cu trei muzicieni talentati, Andreea Butnaru, Florin Mitrea si Fernando Mihalache, spirite libere si creative, legate intr-o stransa prietenie. Ei vor crea pentru dumneavoastra spatii de dans, de reflectie si de conversatie prin sonoritatile insufletite ale pianului catifelat si fluid, ale violoncelului cu timbru sau atat de uman si ale acordeonului colorat si jucaus.

Veti asculta piesele unor compozitori francezi sau proveniti din lumi exotice, educati in spiritul boemei si premiati pe scenele Parisului: Frederic Chopin, Astor Piazzolla, Francis Poulenc, Gorka Hermosa, Richard Galliano si Frank Angelis

La final, publicul va putea adresa intrebari, pe marginea temelor prezentate.

Concertul de muzica de cameră este organizat in parteneriat si gazduit cu amabilitate de “Universitatea Nationala de Muzica”.

Acest concert se inscrie in seria evenimentelor lansate in 2012 – DIALOGURI MUZICALE, proiect initiat de Fundatia Calea Victoriei si pianista Andreea Butnaru.

Elevii si studentii care nu au mijloace materiale pot solicita gratuitate, printr-un mesaj pe contact@victoriei.ro – si vor participa la concert, functie de locurile disponibile.

Lector: Andreea Butnaru

Data: 14 Martie 2015; Ora: 17:00

Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 25 ron

Locul desfasurarii: Sala George Enescu – Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, str. Stirbei Voda nr. 33

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.