Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parcul din fata Garii de Nord reamenajat!

0

responsabilitatesociala.ro anunţă finalizarea unei campanii de responsabiliate socială derulată în Bucureşti de către o companie multinaţională. Rezultatul final al acestei campanii este reamenajarea unui parc din zona Gării de Nord, o investiţie de aproximativ 120 000 de euro.

parc-gara-de-nordBAT a amenajat parcul din fata Garii de Nord in cadrul campaniei “Adopta un spatiu verde”, initiata de Primaria Sectorului 1. Prin intermediul acesteia, primaria si-a propus sa reabiliteze peisagistic spatiile verzi de pe teritoriul ei. In parteneriat cu Administratia Domeniului Public si cu Primaria Sectorului 1, British American Tobacco a implementat aceasta campanie ca parte integrata a strategiei de responsabilitate sociala.

Angajatii BAT au plantat 600 de arbori si arbusti, 154 de plante decorative si peste 10.000 de metri patrati de gazon. In plus, compania a instalat un sistem de irigat, care ofera necesarul de apa pentru toata suprafata parcului. 50 de banci, 50 de cosuri dotate cu scrumiera si un foisor cu mese de sah au fost montate in parc. British American Tobacco a investit in proiect peste 120.000 de euro.

Mai multe informaţii pe site-ul amintit, www.responsabilitatesociala.ro

(fotografia în original aparţine site-ului responsabilitatesociala.ro)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.