Parcul din fata Garii de Nord reamenajat!

0

responsabilitatesociala.ro anunţă finalizarea unei campanii de responsabiliate socială derulată în Bucureşti de către o companie multinaţională. Rezultatul final al acestei campanii este reamenajarea unui parc din zona Gării de Nord, o investiţie de aproximativ 120 000 de euro.

parc-gara-de-nordBAT a amenajat parcul din fata Garii de Nord in cadrul campaniei “Adopta un spatiu verde”, initiata de Primaria Sectorului 1. Prin intermediul acesteia, primaria si-a propus sa reabiliteze peisagistic spatiile verzi de pe teritoriul ei. In parteneriat cu Administratia Domeniului Public si cu Primaria Sectorului 1, British American Tobacco a implementat aceasta campanie ca parte integrata a strategiei de responsabilitate sociala.

Angajatii BAT au plantat 600 de arbori si arbusti, 154 de plante decorative si peste 10.000 de metri patrati de gazon. In plus, compania a instalat un sistem de irigat, care ofera necesarul de apa pentru toata suprafata parcului. 50 de banci, 50 de cosuri dotate cu scrumiera si un foisor cu mese de sah au fost montate in parc. British American Tobacco a investit in proiect peste 120.000 de euro.

Mai multe informaţii pe site-ul amintit, www.responsabilitatesociala.ro

(fotografia în original aparţine site-ului responsabilitatesociala.ro)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează