Parcare subterana la Universitate, peste 300 de locuri!

0

Conform declarațiilor oficialilor bucureșteni, lucrările la Parcarea subterană de la Universitate vor începe în luna martie 2010! Parcare subterana la Universitate, va avea peste 300 de locuri, iar tariful mediu pentru un loc de parcare va fi de 0,38 euro/oră, mult sub tarifele prevăzute de alte ţări europene!

Alte proiecte de parcări în București mai sunt la esplanada Gara Băneasa, Piaţa Valter Mărăcineanu, Piaţa Presei Libere, Piaţa Alba Iulia, str. Edgar Quinet. Toate acestea vor însuma aproximativ de 8.000 locuri de parcare, conform delaclarațiilor edililor către AGERPRES.

via eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, parcare Universitate 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează