Parcare subterană la Piaţa Charles de Gaulle în București

0

Autoritățile locale din București pregătesc un proiect de mare anvergură la Piața Charles de Gaulle. Parcare subterană și pasaj lângă parcul Herăstrău.

Piaţa Charles de Gaulle din Capitală devine şantier din august. În zonă, Primăria Capitalei intenţionează să construiască un pasaj subteran şi o parcare tot subterană de 603 locuri, scrie Gândul.info

Pasajul de la Piaţa Charles de Gaulle – o investiţie de 58 milioane de euro

Pentru pasajul subteran de la Piaţa Charles de Gaulle, a fost aprobată o investiţie de 58 de milioane de euro. Pasajul va avea o lungime de 1392 de metri şi va fi construit pe direcţia Bulevardul Aviatorilor.

Mai multe detalii si film de prezentare aici.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează