Paradisul meu sunteţi voi. O incursiune în învăţătura lui Vasile Andru

0

Centrul de Practică IsihastăOratio Mentis” şi Editura Herald au plăcerea de a vă invita miercuri, 26 aprilie, ora 18:00, la Centrul Seeds for Happiness Bucureşti (Str. Fabrica de chibrituri nr. 16, lângă Autogara Filaret), la evenimentul dedicat vieţii şi operei scriitorului Vasile Andru, intitulat „Paradisul meu sunteţi voi”.

Banner-Mostenirea lui Vasile Andru 26.04

Perfecţiunea este în tine, aici şi acum. Trebuie un mod adecvat şi hotărârea de a o elibera. Gândul bun, termen folosit în Filocalie şi în isihasm, înseamnă gândire pozitivă şi înălţată în acelaşi timp.Dizolvarea oricărei negativităţi. Dizolvi orice sentiment de adversitate faţă de semeni: terapia iertării, a sacrificiului. Mintea care oferă gând bun lumii te vindecă.”

Vasile Andru – Terapia destinului (Editura Herald)

Vă propunem, aşadar, o întâlnire sapienţială pe marginea vieţii si operei scriitorului Vasile Andru. În cadrul evenimentului, vom povesti despre moștenirea plină de înţelepciune a lui Vasile Andru pentru ucenicii şi prietenii săi, despre cărţile Domniei Sale şi despre recenta apariţie editorială Terapia destinului, republicată la Editura Herald, precum și despre Centrul de Practică Isihastă „Oratio Mentis”.

Editura Herald va fi prezentă la eveniment și cu un stand de carte, unde publicul va putea consulta și achiziționa titlurile din Seria de autor Vasile Andru.

Eveniment Facebook

Organizatori: Centrul de Practică Isihastă „Oratio Mentis”, Editura Herald, Centrul Seeds for Happiness

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0744.325.209, sorin.lucaci@edituraherald.ro

Parteneri media: Radio România Cultural, Bucureşti FM, RFI România, Europa Fm, Smart FM, GoldFM, Bookblog, Literaturapetocuri.ro, 4Arte, Agenţia de carte, Bookhub.ro, Bookuria, Filme-cărţi, Pr Wave, Raftul cu Idei, România Pozitivă, Rabbit Media, Booktopia, Calendarul Magic, Fundația Calea Victoriei, Eva.ro, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.