Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parada celor mai spectaculoase personaje / 14 iunie, ora 11.00 – Soseaua Kiseleff

0

 PARADA CELOR MAI SPECTACULOASE PERSONAJE

Duminică, 14 iunie 2015, ora 11.00, Șoseaua Kiseleff, Bucuresti

Pe locuri, fiţi gata, pornim într-o plimbare cât o sărbătoare! Parada celor mai spectaculoase personaje, organizată de Teatrul Ion Creangă în cadrul Festivalului interactiv „Amintiri din Copilărie”, începe cu zâmbete de duminică, baloane de săpun şi curcubeie. Prinţi galanţi şi uluitoare crăiese vrăjite vor coborî de pe scenă şi vor călători alături de trupe ale teatrelor şi ale companiilor independente de teatru, cluburi pentru copii, membri ai grădiniţelor şi ai organizaţiilor nonguvernamentale.

harta parada

Parada va pleca de la intersecția cu Strada Docenţilor spre Piaţa Victoriei şi va fi însoţită de Patrula Călare a Municipiului Bucureşti. Oameni înalţi, pe picioroange, dragoni şi balerine graţioase se vor întâlni cu ducese şi marchizi, circari ghiduşi vor jongla cu obiecte mari şi mici şi toată lumea va împărţi voie bună. Veţi putea admira superbe maşini de epocă şi trăsura trasă de ponei – mijloacele de transport preferate de personajele de poveste, atunci când nu zboară. Muzica va fi cu totul neconvenţională: Groove Onkels (Germania) vor ţine ritmul bătând în pubele, iar Clown Band (Italia) îşi vor condimenta numărul cu farse şi jocuri. La standul de pictură pe faţă, toţi copiii se vor putea transforma în supereroi şi prinţese, pentru a intra în familia celor mai spectaculoase personaje.

Parada _ 2014 _ editia I _ actrita Marioara Sterian de la Teatrul Ion Creanga (1)

La finalul paradei, publicul va putea cunoaşte grupurile participante, asistând la atelierele şi la demonstraţiile gratuite pe care acestea le vor susţine în Parcul Kiseleff. Puştii curajoşi vor putea încerca skateboard-urile şi rampele din alveola Şoselei Kiseleff, şi vor putea urmări demonstraţia de kata şi proba de kumite. Unul dintre cele mai aşteptate momente este demonstraţia Serviciului de Poliţie Canină din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti: săritura prin foc, detectarea substanțelor ilegale sau capturarea infractorului sunt floare la ureche pentru câinii polițiști. Muzica şi dansul popular românesc vor fi prezente pe Scena „Castelul cu Amintiri”, iar prietenii pasionaţi de arta spectacolului pot admira, pe aceeaşi scenă, demonstraţia de balet sau pot învăţa cum pot deveni ei înşişi acrobaţi sau actori.

Participă, alături de Teatrul Ion Creangă: Teatrul Excelsior, Opera Comică pentru Copii, Groove Onkels (Germania), Clown Band (Italia), UNATC „I. L. Caragiale”, „Fluturi și oameni”, Lumea lui Momo, Casa de Balet, Salvați Copiii România, A.C.T.O.R – Asociaţia culturală pentru Teatru şi Origami din România, Clubul Sportiv Akura, Clubul Copiilor Sector 6, Grupul folcloric pentru copii „Mlădițele ilfovene” Clinceni – Ilfov, Grădinița Bambi Step by Step, Şcoala de circ Funny Circus, „Învaţă din mers”.

PROGRAM / DUMINICĂ, 14 IUNIE

11.00 – 12.00, Șos. Kiseleff, de la Strada Docenților spre Piața Victoriei

Parada celor mai spectaculoase personaje

12.00 – 13.30, Parcul Kiseleff, Alveolă – Șos. Kiseleff

  • Atelier de origami, muzică și dans – A.C.T.O.R
  • Atelier de teatru – Dino Piccolino
  • Atelier de mandale florale – Lumea lui MOMO
  • Workshop momente artistice de teatru – Clubul Copiilor Sector 6
  • Demonstrație lecție de balet – ​Casa de Balet
  • Demonstrație cu skate-uri – Învață din mers – Școala de skate Eroilor Mafia
  • Demonstrații de Kata, tehnici de bază și probe de Kumite – Club Sportiv Akura
  • Moment folcloric (vocal și coregrafic) susținut de Grupul folcloric pentru copii „Mlădițe ilfovene” Clinceni – Ilfov și Trupa de dans Pasitos

12.00 – 14.00, Alei – „Vacanță în siguranță”, o activitate derulată de Inspectoratul General al Poliției Române

12.00 – 15.00, Spațiul de joacă – Activitate sportivă cu jonglerii: Școala de circ Funny Circus;

13.00 – 14.00, Peluza de lângă scenă – Demonstrație cu câinii polițiști ai Serviciului de Poliție Canină din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti

17.00 – 17.30, Alei – Aventurile dințișorului buclucaș – Medlife

Mai multe detalii despre paradă și despre Festivalul interactiv „Amintiri din Copilărie” sunt disponibile pe www.amintirifest.ro.

Accesul la evenimente este liber.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.