Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

paper magik lansează campania #papermagiklaSpellground

2

paper magik, Dragoș (voce, chitară, clapă), Flamă (bass) și Cosmin (baterie), finaliștii de la GBOB România, au lansat marți, 17 mai, cu 5 zile înainte de deadline-ul #Spellhunt un video prin care își descriu experiența muzicală până la Spellground. Filmările au durat 24 de ore și au fost făcute în Goștinu, la 70 de km. de București.

papermagiklaSpellground

paper magik se numără printre cele 43 de trupe selecționate la Spellhunt. Dacă obțin voturile publicului intră în competiția pentru votul juriului. Printre repetițiile pentru concursul Jaxx Rock Battle de la Cluj la care au intrat în semifinală, joburi full-time (sau cursuri la Politehnică) și pregătirile pentru lansarea propriului studio, Dragoș, Flamă și Cosmin au lucrat și la un video prin care își doresc să transmită ce a însemnat pentru ei experiența #Spellground până acum.

,,Ne dorim să ajungem la Spellground de când am văzut primele nume din line-up. Credem că e unul dintre festivalurile care ar trebui să se întâmple cel puțin o dată pe an, în fiecare an, în România. E un festival de care avem noi toți nevoie. Povestea e destul de simplă: am rătăcit prin lume până ne-am descoperit pasiunea, fiecare dintre noi, am mai rătăcit puțin până ne-am găsit unul pe altul, pentru ca acum să putem spune că paper magik sună exact așa cum ar trebui, acum chiar poate transmite emoțiile primordiale la care avem fiecare dintre noi acces din ce în ce mai greu. Despre asta este paper magik și origami Rock-ul pe care îl cântăm.“ Flamă, bass.

Campania se numește #papermagiklaSpellground și a fost lansată marți, 17 mai, cu un teaser din 3 video-uri. Povestea a prins formă pe parcurs, finalul fiind constituit dintr-o metaforă care face trimitere la faptul că toate lucrurile pe care le-au făcut cei trei în particular și împreună ar trebui să ducă la paper magik cântând pe scena Spellground.

Rezultatele au depășit așteptările: reach-ul și engagement-ul de pe pagina de facebook a trupei au crescut mai mult decât se așteptau. Rămâne de văzut dacă și obiectivul final va fi atins – să cânte #papermagiklaSpellground.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

  1. avatar

    Wow, foarte tare baietii astia! I-am vazut live si mi-au placut si vad ca ma surprind si in afara scenei 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.