Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pantelimonul Cultour_al – Tur pietonal gratuit în Cartierul Pantelimon

0

Cu ocazia recentelor reabilitări ale ”blocurilor gri”, ne dorim să demitizăm aspectul industrial și pe alocuri rău famat al unui cartier cunoscut de mulți și evitat de și mai multi, dar care astăzi se reinventează într-un ritm rapid.

Veți afla cum arăta cartierul la începuturile sale, care este istoria unor locuri cheie, legendele urbane legate de acest cartier, ‘celebrități locale’, care este renumele cartierului și prin ce transformări a trecut pentru a ajunge la evoluția pozitivă de astăzi.

Turul Pantelimonul Cultour_al face parte dintr-o serie de tururi pietonale gratuite oferite localnicilor de Asociația Cultour și este organizat în colaborare cu Asociația Make a Point.

Detaliile turului:

Data de desfașurare: sâmbătă, 18 noiembrie

Punctul de întâlnire: stația de metrou Costin Georgian,  unde vă așteaptă ghidul (cu un steguleț Cultour).

Ora de plecare: 11:00

Durata: aproximativ 2 ore.

Cum puteți participa?

Vă așteptăm să vă alăturați grupului la fața locului.

*Rezervarea nu este obligatorie, dar apreciem anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților.

Pentru întrebări și rezervări, ne puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro sau pe evenimentul de pe pagina de facebook.

Cine sunt ghizii?

Echipa Asociaţiei Cultour este formată din ghizi profesioniști, pasionați de poveștile urbane mai puțin știute și mereu bucuroși să împărtășească cu ceilalți ceea ce descoperă.

De ce facem aceste tururi gratuite?

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor străini și își propune să aducă descoperirea urbană și istoria, mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți.

Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor.

Urmăriți-ne și găsiți mai multe informații pe  www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook a Asociației Cultour.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.