Palatul Parlamentului găzduieşte cel mai important proiect de simulare ONU

0

Miercuri, 26 martie 2014, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului are loc Ceremonia de deschidere a principalei Conferinţe de tip MUN din România, Conferinţa BISMUN 2014, organizată de Asociaţia Tineretul ONU din România împreună cu Senatul României.

BISMUN2014

La ceremonia de deschidere vor fi prezenţi: dl Mircea Geoană, Înalt Reprezentant al  Guvernului României pe Diplomație, dl Cristian Dumitrescu, Vicepreședinte al Senatului României,  Excelența Sa, Dl. Johannes Hendrik Mattheus Van Bonzel, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar  al regatului Țărilor de Jos (Olanda), dna Prof. Univ. Dr. Magdalena Platis, Prorector al Univeristatii  București, dl Prof. Univ. Dr. Dorel Paraschiv, Prorector al Academiei de Studii Economice  București, dna Conf, Univ. Dr. Liliana Popescu, Prorector al SNSPA, Reprezentantul Ministerului  Afacerilor Externe, dl Vahe Hovakimyan, Președintele Asociației Tineretul ONU din România, dl Valentin Florea, Manager de conferință BISMUN 2014, dna Ana-Maria Enache, Secretar General
BISMUN 2014.

Tema ediției a șasea a conferinței este „Războaie juste și injuste”, aleasă datorită tabloului  de ansamblu al relațiilor internaționale și orientărilor actuale la nivel mondial, al interacțiunii și  interdependenței relațiilor dintre actorii statali, al dinamicii socio-economice și politice a secolului XXI.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează