Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oxigen pe Munte, Expeditii Montane pentru Incepatori – editia a II-a

0

Sub sloganul „Pentru ca iubim natura”, Asociatia Turistica pentru Natura OXIGEN va invita la deschiderea proiectului

Oxigen pe Munte – Expeditii Montane pentru Incepatori – editia a II-a.

Bucuresti, 24 octombrie 2012, ora 19.00 editia a II-a a Proiectului Oxigen pe Munte

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Independent de pe Bulevardul Carol 53. Programul Oxigen pe Munte se adreseaza cu precadere tinerilor. Este un stagiu de pregatire in domeniul turismului montan. De asemenea, aici tinerii vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile de munca in echipa si de leadership, skill-uri esentiale in viata personala si profesionala!
Perioada de desfasurare este Octombrie 2012 – Iunie 2013

Programul Oxigen pe Munte cuprinde doua categorii de activitati: Expeditiile montane care au loc o data pe luna, in weekend (sambata-duminica). Deplasarile se fac cu trenul sau cu autocarul, iar cazarea se face la cabane. Vor fi expeditii tematice in masivele: Bucegi, Ciucas, Baiului, Piatra Craiului, Cozia şi Ceahlau, Fagaras. Workshop-urile saptamanale in Bucuresti. Aici se prezinta si se discuta anumite teme legate de munte: echipament montan, alimentatie, pericole in munti, prim ajutor premedical, tehnici de orientare, supravietuirea in situatii limita, alpinism, meteorologie, ecologie, psihologia turistului, geografie montana. Participarea in cadrul workshopurilor este gratuita. Intre 19 si 31 octombrie, Ascociatia Oxigen a organizat un concurs. O excursie gratuita pe pe cel mai frumos si salbatic canion din Romania – Valea lui Stan, in data de 3-4 noiembrie. Sunt incluse transportul cu autocarul ( Bucuresti – Pensiunea Dracula si retur), cazarea la Cabana Dracula, mic dejun, traseu pe Valea lui Stan, echipament rapel 20-30 de metri de pe viaduct. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebok a Asociatiei Oxigen. Participarea la traseu si rapel sunt optionale. Spre finalul programului se organizează un cantonament, o tabara de o saptamana unde vor fi puse in practica toate cunostintele acumulate de-a lungul acestei perioade de pregatire.

La sfarsit, vei primi o diploma de absolvire a programului Oxigen pe Munte insotita de o fisa de evaluare a competentelor dobandite.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.