Oxigen pe Munte, Expeditii Montane pentru Incepatori – editia a II-a

0

Sub sloganul „Pentru ca iubim natura”, Asociatia Turistica pentru Natura OXIGEN va invita la deschiderea proiectului

Oxigen pe Munte – Expeditii Montane pentru Incepatori – editia a II-a.

Bucuresti, 24 octombrie 2012, ora 19.00 editia a II-a a Proiectului Oxigen pe Munte

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Independent de pe Bulevardul Carol 53. Programul Oxigen pe Munte se adreseaza cu precadere tinerilor. Este un stagiu de pregatire in domeniul turismului montan. De asemenea, aici tinerii vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile de munca in echipa si de leadership, skill-uri esentiale in viata personala si profesionala!
Perioada de desfasurare este Octombrie 2012 – Iunie 2013

Programul Oxigen pe Munte cuprinde doua categorii de activitati: Expeditiile montane care au loc o data pe luna, in weekend (sambata-duminica). Deplasarile se fac cu trenul sau cu autocarul, iar cazarea se face la cabane. Vor fi expeditii tematice in masivele: Bucegi, Ciucas, Baiului, Piatra Craiului, Cozia şi Ceahlau, Fagaras. Workshop-urile saptamanale in Bucuresti. Aici se prezinta si se discuta anumite teme legate de munte: echipament montan, alimentatie, pericole in munti, prim ajutor premedical, tehnici de orientare, supravietuirea in situatii limita, alpinism, meteorologie, ecologie, psihologia turistului, geografie montana. Participarea in cadrul workshopurilor este gratuita. Intre 19 si 31 octombrie, Ascociatia Oxigen a organizat un concurs. O excursie gratuita pe pe cel mai frumos si salbatic canion din Romania – Valea lui Stan, in data de 3-4 noiembrie. Sunt incluse transportul cu autocarul ( Bucuresti – Pensiunea Dracula si retur), cazarea la Cabana Dracula, mic dejun, traseu pe Valea lui Stan, echipament rapel 20-30 de metri de pe viaduct. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebok a Asociatiei Oxigen. Participarea la traseu si rapel sunt optionale. Spre finalul programului se organizează un cantonament, o tabara de o saptamana unde vor fi puse in practica toate cunostintele acumulate de-a lungul acestei perioade de pregatire.

La sfarsit, vei primi o diploma de absolvire a programului Oxigen pe Munte insotita de o fisa de evaluare a competentelor dobandite.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează