Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ovidiu Lipan Țăndărică revine în forță cu trei concerte în țară

0

După accidentul nefericit de săptămâna trecută, Ovidiu Lipan Țăndărică se simte în mare formă și arde de nerăbdare să-și reîntâlnească publicul. Cum repausul, liniștea și inactivitatea nu se potrivesc deloc cu temperamentul marelui artist, Ovidiu Lipan Țăndărică promite că următoarele evenimente vor fi o explozie de energie și bună dispoziție.

Concertele și evenimentele din perioada următoare sunt programate după cum urmează:

20 decembrie // BUZĂU

Ovidiu Lipan Țăndărică & Stelu Enache & Fanfara 10 Prăjini, Club No Limit

21 decembrie // ORADEA

ora 11:00, Oradea Shopping City

sesiune de împrietenie și autografe cu Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică

ora 20, spectacol Pasărea Rock, Window Pub

22 decembrie // TIMIȘOARA

ora 13:00, Iulius Mall Timișoara

sesiune de împrietenire și autografe cu Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică

ora 19:30, spectacol Pasărea Rock, Timișoara, Filarmonica “Banatul”, Sala Capitol

invitat special: Mani Neumann

Timișoara Mon Amour este cadoul pe care Pasărea Rock îl aduce Timișoarei și timișorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraș din România. Spectacolul de luni este unul dintre puținele spectacole care se va încheia cu piesa Timișoara Mon Amour, o declarație duioasă și sentimentală compusă de Josef Kappl pe versurile lui Corneliu Vaida.

Fiecare spectactor va primi la intrarea în sala de spectacol versurile melodiei pentru a putea cânta împreună cu trupa. Timișoara Mon Amour este o piesă eminamente de spectacol, compusă cu dedicație și cântată cu emoție, nefiind destinată includerii în playlistul posturilor de radio.

Spectacolul de la Timișoara aduce multe daruri pentru fani:

–           posesorii de bilete în valoare 100 de lei vor primi, la alegere, unul dintre EP-urile Legenda și Călușandra.

–          studenții, elevii și pensionarii care dețin un bilet în valoare de 60 de lei au accesul garantat pentru două persoane la spectacol.

Poster Pasarea Rock

Sponsori: Hotel Ambasador, vinurile Alira.

Parteneri: Oradea Shopping City, Iulius Mall Timișoara, Club No Limit, Window Pub, Asociația Pro Philharmonia.

Parteneri media: TVR Timișoara, Radio România Timișoara, timisoreni.ro, 1 Music Channel, TV City București, Cațavencii, 24 FUN, Etiquette, Bestmusic.ro, Maximum Rock, Metalhead.ro, 220.ro, getlokal.ro, orasulm.eu, urban.ro, Jurnal Rock, OOPS Media, Definite Rock.

Până la următoarea întâlnire, melodiile Pasărea Rock pot fi ascultate aici:

Legenda (muzica și versurile Josef Kappl)

Praznic năprasnic (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)

Pe Argeș în jos (muzica Josef Kappl, versurile Victor Cârcu)

Călușandra (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)

Hora fără de hotar (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)

Facebook BaniciuKapplLipan

Facebook Revolver

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.