OSTERREICH WEINFEST IN CAPITALA VALSULUI / Miercuri, 23 octombrie @ Fata care Gateste cu Flori

0

 SEARA DE BUCATE CU FATA CARE GATESTE CU FLORI 

Miercuri, 23 octombrie, la orele 19:00, te astept la OSTERREICH WEINFEST IN CAPITALA VALSULUI. 
Seara de Bucate cu Fata Care Gateste Cu Flori are loc la Marshal Garden 5*, Calea Dorobantilor nr. 50B, etaj 6- Restaurant Danieli.
 Poster _A2_Seara de bucate-23-oct-VIENA (3)

Un “voiaj” in gradina Imparatului Strudel si o intrecere intre carnati, ciolan de porc, snitelul vienez cat farfuria si legume de recolta stropite cu vinuri linistite.

Selectie meniu- bufet
LIPTAUER & SPECK BELEGTE BROTE | CAPPUCCINO VIENNESE CU DOVLEAC | WIENER SCHNITZEL | STELZE | SAUERKRAUT | STRUDEL CU DOVLEAC, MIRODENII SI FLORI | SCHONBRUNN APFELSTRUDEL | KAISERSCHMARRN | VINURI LACERTA
Pret unic: 65 lei/persoana (gratuit pentru copii sub 7ani, 50% pentru copii 7-12 ani). Meniul este stil-bufet cu 12 bucate si un welcome drink.
In cadrul evenimentului partenerii Franke Romania, Covalact, Romaqua, Sonnentor Austria, Overseas (Baneasa), Mustar de Tecuci, Marshal Turism vor oferi premii si voucher-e participantilor la concursul serii. Participarea la eveniment se face exclusiv  pe baza de rezervari: 0721-984.782, 0758-105.344.
Program: Se premiaza participantii care vin in tinute DINDL si LEDERHOSE, rochii TANZ KLEID, DIE WALZER TANZEN KLEID.
Partener de eveniment: LACERTA, vinuri linistite
 

„Dupa dieta marinareasca, paella si ritmuri latino-americane cu Sin Fronteras, imi schimb costumatia. Ma tenteaza un ‘dans interzis’. Voi fi in continuue miscari de ‘natural and reverse turns and fleckerls’. 

Am o presimtire, Ziua Recoltei ma va prinde firesc, pe drumuri. Semn sa o sarbatoresc acolo unde ma gaseste. In capitala valsului si a muzicii, sub poarta maramureseana din vechiul parc Böhmischer Prater.

Printre butoaiele cu vin, aduse din toate colturile, voi invita mareshal-ii sa inchine primul pahar. Traditia-i traditie! E timpul sa declar ‘Gradina’ Marshal cartierul general si punctul de imbarcare in carute. Savuram vinul in voie buna! Competitia se da intre carnati si snitelul vienez. Cu legumele si fructele nu-i prilej de suparare. Sunt speciale in meniul meu de Weinfest: varza rosie cu mere, varza verde cu chimen, legume coapte din recolta toamnei. Piesa de rezistenta va ficiolanul de porc gatit paispe ore, la foc lent. 

In Viena, exista o traditie de toamna. Cum apare dovleacul, restaurante si localuri ii dedica meniuri de sezon. Dar asta-i alta poveste. Si totusi mi-a adus aminte de un Imparat pe care il admir de multa vreme…Eram in fata unei vitrine, era suficient sa-l adulmec, sa-i simt prezenta si sa ma inchin pentru totdeauna in fata Lui. Imparatul absolut al desertului ramane pentru mine Strudel-ul. Eu aleg Strudelul cu dovleac, mirodenii si flori. Si pentru ca aceasta intalnire fericita a avut loc, unde altfel decat intr-o cafenea vieneza…urmatoarea mea calatorie va fi cu iz de cafea. Doar ce am descoperit cuferele pline, de pe vremea cand turcii asediau Viena. Si uite cum, fac nu fac, ma prinde din nou o Sarbatoare, chiar doua…pe drumuri. Voi sarbatori pe 30 octombrie Turcia si Haloween-ul in Stramtoarea Bosfor! Rezerva-ti din timp un loc la cele doua calatorii!

Ne vedem la Hotel Marshal Garden 5*, miercuri, 23.10, la Seara De Bucate: Osterreich Weinfest in capitala valsului si miercuri, 30.10, la Seara de Bucate:Bazar Kebab in Stramtoarea İstanbul Boğazı.”

 

Cu drag, 

Fata Care Gateste Cu Flori

***Informatii legate de evenimentele-concept Seara De Bucate cu Fata Care Gateste Cu Flori si meniul pot fi accesate aici www.facebook.com/SearaDeBucatewww.facebook.com/FataCareGatesteCuFlori si pe site-ul:www.marshalgarden.ro | Rezerva-ti din timp un ‘loc’ de calatorie la 0721-984.782 sau 0758-105.344!

Seara de Bucate este un concept inedit (c) Fata Care Gateste Cu Flori, o seara unica in care accesul la cultura se face prin comunicare prin bucate, vinuri linistite, muzica si calatorii.

 

PARTENER EVENIMENT Fata Care Gateste Cu Flori: LACERTA WINERY

PARTENERI Fata Care Gateste Cu Flori:  MARSHAL GARDEN 5* | MARSHAL TURISM | METRO ROMANIA | FRANKE ROMANIA COVALACT | LEIDA ROMANIA | PORTUGUESE MANAGEMENT | OVERSEAS | SONNENTOR AUSTRIA | MUSTAR DE TECUCI– Casa Giciu | ROMAQUA

PARTENERI MEDIA Fata Care Gateste Cu Flori: FOOD STORY | ROMANIA POZITIVA VIP STYLE |

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează