Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Originalitate, romantism și multă dragoste la Galeria Dalles

0

Conform unui proverb suedez, ”o viață fără dragoste este asemenea unui an fără primavară”. Chiar dacă zăpezile de afară amintesc de frigul și vânturile iernii, știm că ele nu vor mai dura mult și doar peste câteva zile iubirea ne va dezmorții inimile.

Așa cum v-a obișnuit, Galeria Dalles îi așteaptă și în acest an pe îndragăstiții de pretutindeni care doresc să-și răsfețe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite.

Începând cu 7 februarie, se deschide cea de-a IX-a ediție a Târgului de Valentine’s Day unde cuvântul care guvernează este ”iubirea”. Timp de 8 zile, toate gândurile vor duce către EL și EA, iar pentru ca momentul să fie cât mai romantic, am pregătit o multime de cadouri original personalizate.

Dacă EA este o fire romantică și îi place să fie chic, va aprecia cu siguranță o pălărie delicată cu voaletă sau o băscută ”Paris style”. La fel de potrivită ar fi și o ținută cum găsești doar în fashion boutique-rile de pe străzile Parisului, delicat accesorizată cu bijuterii originale hand made.

V`s Day 2014-afis

Simțurile amorțite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme și uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgări efervescenți cu lavandă sau săruri de baie înobilate cu petale de flori). Parfumurile, cosmeticele, cafeaua și ceaiurile bio, care ne introduc în lumea înmiresmată a Indiei, se pot transforma în cadoul perfect pentru EL sau EA.

Din însorita și voioasa Grecie, am adus cele mai rafinate și inedite dulciuri. Imaginați-vă savoarea deosebită a fructelor grecești acoperite cu un strat de ciocolată fină dar și a specialităților dulci pline de savoare: praline, ciocolată delicioasă fără zahăr, ciocolata cu migdale întregi și multe alte sortimente care așteaptă să fie descoperite.

Dacă doriți să dati viață iubirii voastre, să o vedeți cum crește, am pregătit plicuri cu semințe sau bulbi de flori pe care să le semănați împreună.

De asemenea, nu trebuie să ratați workshopurile și concursurile pe care le-am pregătit.

Pentru a profita de toate acestea şi pentru ca ziua închinată îndrăgostiților să nu vă găsească nepregătiți, vă invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 7 şi 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles – https://www.facebook.com/sala.dalles

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.