Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ORIGAMI CU BRIAN | atelier practic și expoziție

0

* Eveniment desfășurat cu ocazia Zilei Internaționale Origami

sâmbătă, 11 noiembrie 2017, între orele 13.00-15.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

FB: https://www.facebook.com/events/1860724900905417

 

_____ Origami cu Brian – un atelier făcut din pasiune_____

Da! Aşa este, încă sunt micuț (am aproape 9 ani), dar mi-am descoperit deja o mare pasiune: arta origami. De Ziua Internaționala Origami vă invit, cu mic şi mare, să facem împreună primul cocor. În tradiția japoneză se spune că atunci când  reuseşti să împătureşti 1000 de cocori, o dorință ți se va îndeplini. Vă invit astfel să veniți și cu o dorință de suflet la voi!

În cadrul atelierului, alături de noi va fi chiar mentorul meu, doamna Eiko Takagi – artist origami. Mă va asista şi ne va ajuta să parcurgem împreună toți paşii necesari creării cocorului. Eu aduc hârtia şi te învăț cum să faci un cocor origami, tu vii cu dorința de a descoperi aceasta arta straveche.

La eveniment veți putea admira atât obiecte făcute de mine anul aceasta, cât şi figuri origami realizate de către Eiko Takagi.

PS.: Dacă ai ajuns să citești până aici, atunci află şi că pe lângă atelier şi expozitie, facem şi un mic concurs cu premii.

 

_____Origami, arta japoneză_____
Ştiați că tehnica origami stă la baza inventării airbag-ului, a creării şi transportării sateliților în spațiu, a designului de mobilier ergonomic, a arhitecturii industriale/civile?!

*Participarea la eveniment se face în baza unei donații sugerate de 10 lei care acoperă materialele de lucru și atelierul practic. Pentru o elegantă acomodare în sală este nevoie să faceți o scurtă rezervare telefonică: 0752 285 286 – Journey Pub. La atelier sunt disponibile 50 locuri.

 

Parteneri media: Radio Romania Cultural prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, PierdutPrinLume, ChestiiUrbane.ro, Munteanu, Mamicapetocuri.ro, Literaturapetocuri.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.