Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Organizezi evenimente cu impact social? Happy Cinema te găzduiește gratuit

0

30 days of Happy Events! Happy Cinema susține evenimentele organizate de asociații, ONG-uri, instituții sau persoane care doresc să schimbe în bine comunitatea din care fac parte.

În perioada 1 iulie – 30 iulie, cinematograful va găzdui gratuit evenimente cu impact social, în cele 7 săli de care dispune și în cafeneaua Happy Cinema.

happy cinema bucuresti

 „De multe ori, inițiative de lăudat nu sunt concretizate pentru că nu se găsesc spații corespunzătoare pentru organizatorii cu buget limitat. Dorim să susținem asociațiile și ONG-urile care sunt la început de drum și care își propun să dezvolte diverse activități cu scop caritabil, fie de tip conferință, întâlniri, dezbateri, strângeri de fonduri sau alt tip de activități, dar nu au un buget pentru închirierea unei săli sau nu au un sediu potrivit pentru proiectele lor”, declară Diana Cercel, marketing manager.

Unul din cuvintele cheie care definește brandul Happy Cinema este acela de accesibilitate, atât pentru spectatorii care doresc să vizoneze filme la prețuri accesibile în cele mai bune condiții, cât și pentru diverși parteneri care fac eforturi pentru dezvoltarea socială și culturală a societății noastre.

     Înscrierile pentru organizarea diverselor evenimente la Happy Cinema în perioada 1-30 iulie se realizează online la adresa diana.cercel@happycinema.ro cu minim 10 zile înainte de eveniment.

Printre partenerii cu care Happy Cinema a colaborat pentru evenimente cu caracter social, până acum, se numără Hospice Casa Speranței, Asociația CONIL și ONG-uri și asociații studențesti.

Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate.  La Happy Cinema, iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate la cele mai accesibile prețuri: între 11 și 25 de lei.

Detalii:

Website: www.happycinema.ro

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.