Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Organic Days Fest 2016: trai simplu, frumos și sănătos

0

|ORGANIC DAYS | editia V: trai simplu, frumos și sănătos |
* Call for participants – 16 & 17 iulie 2016, Bucuresti

Natura. Yoga. Dans. Ateliere pentru copii și adulți. Sincer. Contact improvisation. Organic. Muzică. Terapie. Viu. Masaj. Creativ. Produse organice. Permacultură. Bio. Autentic. Alternativ

Timp de două zile, în mijloc de iulie 2016, trei locații alternative din București (J’ai Bistrot, Gradina Verona si Gradina Sticlarilor) se deschid pentru publicul din oraș cu activități informative și reacreative, produse și meșteri care manifestă alternativa organica a vieții de oras: ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos și sănătos.

Organic Days Fest 2016 - 3 gradini organice in Bucuresti

FB Organic Days: https://www.facebook.com/organicday.romania/?fref=ts

FB event: https://www.facebook.com/events/1255434177809447/

Ajuns la ediția a V-a, festivalul își propune să crească oferta de ateliere, produse, activități recreative și educative pentru public. Sunt invitați să se înscrie pentru participare toți creativii care au ales să mănânce, să viseze, să lucreze și să trăiască organic, cu atenție pentru toate resursele de hrănire a corpului, minții și sufletului.

Ești meșteșugar? Fermier? Artizan? Artist? Ai produse de consum sau culturale pe care vrei să le împărtășești cu publicul interesat de domeniile mindfulness, sănătate fizică, psihologie, meditație, terapii alternative, viață curată, detox, armonia ființei, natură și natural etc. TE INVITĂM SĂ NE TRIMIȚI UN E-MAIL DE PARTICIPARE LA FESTIVALUL ORGANIC DAYS ediția V, din 16-17 iulie 2016 – ORGANICDAYSFEST@GMAIL.COM

The world is changing! You can feel it in the air, you can feel it in the ground…

Festivalul Organic Days a crescut de la o ediție la alta. Ceea ce părea în 2013 un avânt curajos dedicat doar celor care își pot permite timpul și resursele financiare să trăiască bine, a devenit de interes pentru un public în creștere de la un an la altul. În lipsa educației de masă care să ne vorbeasca despre cum alegem ce mâncăm, în ce tip de emoții vrem să trăim, ce presupune munca sănătoasă sau viața creativă, echipa festivalului Organic Days încearcă un efort de conștientizare direcționat către comunitatea largă și de susținere pentru comunitatea restrânsă a celor care deja au ales să trăiască sănătos.

Printre colaboratorii organici alături de care ne-a facut plăcere să lucrăm la edițiile anterioare se numără: Legume fericite, Cosul cu legume, Prana Cuisine, Verzi Uscate Frământate, Atelier de carte, Atinge Organic, Yoga for children, Henna body, Cabinetul de masaj, Zen coaching, Ana Ghica Health Coach, Moara de hârtie etc.
VIDEO editii anterioare: https://www.youtube.com/watch?v=w9T9Ic21A6Q

Pentru detalii legate de evoluția festivalului, participanții din anii trecuți, public și atmosfera, vă invităm să vizitați pagina FB a festivalului: https://www.facebook.com/organicday.romania/?fref=ts

Contact organizatori: organicdaysfest@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.