Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orchestra Română de Tineret este susţinută de Institutul Cultural Român

0

Orchestra Română de Tineret înfiinţată de violoncelistul Marin Cazacu în 2008 şi formată din punct vedere artistic de Cristian Mandeal, va fi susţinută consistent în proiectele ei internaționale de-a lungul anului 2016 de Institutul Cultural Român.

Pe 10 martie, de la ora 14, detaliile acestei colaborări vor fi făcute publice în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul ICR , Aleea Alexandru nr. 38, sector 1. La această întâlnire cu presa vor participa dirijorul Cristian Mandeal, violoncelistul Andrei Ioniţă, Marin Cazacu – managerul Centrului Naţional de Artă Tinerimea Română, tinerii muzicieni  Roxana Oprea – violonistă, Iolanta Ieremie – violonistă şi Constantin Borodin – violoncelist.

ORT_Foto_Virgil Oprina_P1810271

Primul proiect realizat în colaborare în acest an de Institutul Cultural Român şi Orchestra Română de Tineret va fi reprezentat de concertele din 12, 13 şi 15 martie de la Bucureşti, Ruse şi Chişinău, evoluţia Orchestrei Române de Tineret în capitala Republicii Moldova fiind o premieră.

Alte proiecte susținute de Orchestra Română de Tineret și de Romanian Sinfonietta se vor derula pe parcursul verii la Milano, la Dobbiaco (Toblach) – Italia și la Berlin unde va evolua Orchestra de Tineret Romania – Moldova.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.