Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orașul In-Vizibil, văzut de artiștii plastici bucureșteni

0

Cum văd 17 artiști plastici profesioniști Orașul In-Vizibil? Cum arată sculptura care definește Bucureștiul? Cum se reflectă orașul în lucrările unui ceramist? Aflăm răspunsul vineri, 11 decembrie, începând cu ora 18.00, la vernisajul expoziției ”Artă plastică în orașul in-vizibil”, care va avea loc la ARCUB Gabroveni.

o

Echipa București 2021 a provocat mai muți pictori, graficieni, sculptori și ceramiști din București să descrie orașul în care trăiesc, prin lucrările lor. Ioana-Lavinia STREINU, Mariea CHIOIBAȘ, Florin MOCANU, Ionuț-Theodor BARBU, Ilie CHIOIBAȘ, Iuri-Constantin ISAR, Eusebio SPINU, Bogdan IACOB, Adrian CURCAN, Anca IACOB, Cristian PENTELESCU, Alfred IPSER, Eugen RAPORTORU,  Gheorghe FĂRCAȘIU, Victor SĂRARU, Gheorghe MARIAN au răspuns provocării și au re-creat, prin artă, Orașul In-Vizibil. Expoziția este curatoriată de Ioana-Lavinia STREINU și va avea loc în perioada 11-20 decembrie.

Expoziția ”Artă plastică în orașul in-vizibil” încheie seria evenimentelor organizate sub umbrela candidaturii orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii (CEaC) în 2021. Candidatura orașului la titlul de CEaC este gestionată de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.