Orasul din Romania cu mai multi turisti straini decat Atena, Rio de Janeiro sau Milano!

0

Incredibil! Bucureştiul ocupă locul 55 în topul celor mai vizitate 100 de oraşe din lume de către turişti străini, scrie MEDIAFAX.

Bucureștiul a atras peste 2 milioane de vizitatori în anul 2010 și a depăşit orașe precum Atena, Rio de Janeiro sau Milano.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează