Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orange încurajează legătura dintre performanța academică și performanța în business

0

Orange România continuă și în anul universitar 2012-2013 Orange Educational Program în cadrul Academiei de Studii Economice din București, oferindu-le studenților posibilitatea să înțeleagă și să observe cum pot fi aplicate cunoştinţele teoretice dobândite la facultate în situaţii practice de business.

Anul acesta, peste 500 de studenți au participat la prezentări, cursuri și workshopuri pe teme variate, de la dezvoltarea carierei și provocările cărora tinerii absolvenți trebuie să le facă față atunci când sunt în căutarea unui loc de muncă și până la teme specifice despre managementul proiectelor, procesele de achiziții sau dezvoltarea organizațională. Toate aceste acțiuni au avut rolul de a oferi studenților ocazia să privească într-un mod cât mai practic viitorul lor profesional, din perspectiva mediului de business.

Următoarea prezentare va avea loc pe 15 martie și va trata teme financiare, cu accent pe activități de trezorerie, iar în perioada următoare se va organiza un workshop pe tema managementul carierei.

Un moment special pe care Academia de Studii Economice îl sărbătorește anul acesta este aniversarea a 100 de ani de existență, pe 11 aprilie. Cu această ocazie, Orange Educational Program va fi alături de studenții din A.S.E. pe parcursul întregii zile, cu workshop-uri și prezentari interactive, dar și cu un concurs cu premii, unde studenții vor fi provocați să contribuie cu idei care să susțină inovația și simplitatea în serviciile de telecomunicații. Studenții vor putea afla în curând mai multe detalii despre programul acestei zile de pe site-ul www.orange.ro/educational-program.

„Orange investește în tinerele generații de absolvenți prin programe educaționale desfășurate în mai multe universități din țară și din București, oferindu-le acestora posibilitatea să intre în contact încă din facultate cu cerințele și provocările reale din mediul de business. Prin Orange Educational Program, ne propunem să le oferim studenților, într-un mod transparent, acces expertiza de business de care au nevoie pentru a se integra cât mai ușor în mediul profesional”, a declarat Andreea Pătrașcu, Training & Organisational Development Manager la Orange România.

Orange Educational Program a fost lansat în parteneriat cu A.S.E. în anul universitar 2011-2012 și a inclus workshop-uri și prezentări susținute de experți din cadrul Orange România din diferite zone de business. Orange derulează proiecte specifice și pentru studenții Universității Politehnice București în cadrul aceluiași program educațional, care a debutat acum 15 ani.

header orange

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.