Optimist. Organizat. Inovativ. Flexibil. Hotarat. Vizionar. Motivational.

0

Optimist. Organizat. Inovativ. Flexibil. Hotarat. Vizionar. Motivational. La ce te gandesti cand vezi insiruirea de mai sus? Nu iti cunoastem raspunsul, insa, ele sunt, in opinia specialistilor, calitatile liderului unei echipe de succes.

 –

Trebuie sa admitem ca inevitabil suntem mereu parte a unei echipe. La facultate sau la serviciu, cu prietenii sau cu familia formam un grup condus de un lider formal sau informal care  precum  antrenorul unei echipe sportive seteaza strategia dupa care va juca echipa. Liderul echipei are un impact crucial asupra membrilor acesteia. El isi motiveaza colegii si are mereu in minte imaginea de ansamblu a obiectivului pentru care toti muncesc. De asemenea, un bun lider nu uita niciodata ca echipa lui este definitia a ceea ce reprezinta.

 

Daca esti deja liderului unei echipe sau iti doresti sa devii un lider autentic vino si afla cum sa-ti construiesti echipa invingatoare participand la LEADERS Education

Te poti inscrie la: www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/ pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.

Aceasta este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei. Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul.

Partenerii programului sunt: Pfizer, Ascendis, Flanco, MedLife, Hostway, ACCA, Publica si Benq.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează