Opt Martie e despre „ELE” – teatru și stand up comedy pe gustul fetelor

0

macheta 8 martie 

Duminică, 8 Martie, Teatrul În Culise celebrează femeia și a pregătit un program de spectacol care să încânte orice doamnă sau domnișoară. Începând cu ora 18:00 puteți să vedeți o comedie cinică despre viața de cuplu – COMMON LIVES sau AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOȚI OAMENII OBIȘNUIȚI, iar de la ora 21:00 urcă pe scenă una dintre primele prezențe feminine din STAND UP COMEDY-ul românesc – Maria Popovici, alături de Mincu, Banciu și invitatul special. Toma. Evenimentul se desfășoară în Copper’s Pub – Str. Hristo Botev nr. 25.

Common Lives sau Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – Sex, droguri și… Crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieți comune sau oameni obișnuiți, ci o comedie dulce-amăruie despre aceia care reușesc să rămână neobservați deși trăiesc niște vieți demne de pus în cărți: pline de excese, abuzuri și fărădelegi. Sunt secrete pe care vrei să le ții bine ascunse pentru că dacă ies la iveală te pot transforma într-un monstru. Sunt pofte și dorințe pe care nu le poți înfrâna și-atunci ajungi să pui capăt unei vieți plicticoase de familie și să experimentezi un pic mai mult din tot și toate. Sunt momente în care singura fericire ajunge să fie evadarea în alte lumi decât cea pe care ți-ai construit-o pe Pământ, iar drogurile îți devin cei mai buni tovarăși. Umor fin și-un final pe care vrem să-l numim fericit! O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a  te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul personajelor. Dar așa e viața, absurdă.

Stand Up Comedy înseamnă – comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: TOMA, un nume GREU din comedia românească.

Dacă vrei să faci ceva special pentru doamnele din viața ta, scoate-le în oraș – 8 Martie este despre ELE! Duminică, 08 Martie, începând cu ora 18:00, te așteptăm pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să te bucuri de emoțiile unei nopți cu adevărat specială! Rezervare obligatore la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii, Eva.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează