Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opt burse pentru liceeni la Spark Week, primul festival de antreprenoriat pentru tineri

0

Bursele Founders by BT susțin 8 liceeni ambițioși să participe la Spark Week, primul festival de antreprenoriat din România

La final de vară, între 26 și 31 august 2019, în București, are loc Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival. Acesta este o experiență de 6 zile în care peste 40 de liceeni vor interacționa cu domeniul de business din diverse unghiuri: discuții cu antreprenori de succes, vizite la business-urile acestora, workshop-uri de vânzări, marketing, dezvoltare de business, construirea unui produs, testarea și vinderea lui către clienți reali, precum și alte activități și provocări distractive.

Festivalul se adresează liceenilor din toată țara, care tocmai trec în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Opt dintre participanți vor beneficia gratuit de experiența Spark Week, datorită Burselor Founders by BT. Pentru a aplica la o bursă, se completează online formularul de înscriere. Dintre aplicanți, vor fi selectați cei mai buni 8 care dovedesc în aplicația lor că au spirit antreprenorial și înclinații către acest domeniu. Pentru a demonstra aceste abilități, tinerii sunt întrebați în formularul de înscriere despre activitățile anterioare (școlare, extra-școlare, voluntariat, hobby-uri etc.), despre motivația lor de a participa și despre planurile de viitor în mediul business.

În cadrul Spark Week, participanții vor avea ocazia:

  • Să discute cu fondatorii și managerii unor business-uri și organizații precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme București, Banca Transilvania, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociația Dăruiește Viață, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor și altele
  • Să învețe prin activități care îmbină practica și teoria: ateliere de marketing, vânzări și gândire antreprenorială etc
  • Să descopere de la antreprenori de succes cum să construiască o afacere de la zero
  • Să lucreze în echipă
  • Să exerseze limba engleza în mediul de business
  • Să își facă mulți prieteni cu interese comune
  • Să fie incluși în comunitatea de antreprenori și viitori antreprenori EA – The Entrepreneurship Academy
  • Să se distreze, participând la un alt fel de festival

Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte o afacere. Spark Week se va desfășura la sediul facultății (București, str. Semilunei, nr 4-6), dar și în diverse alte locații din capitală (sediile altor afaceri, locații outdoor, cafenele).

Pentru a participa, tinerii interesați trebuie să completeze un formular de înscriere. În caz că înscrierile pentru burse vor fi mai dificil de departajat, organizatorii pot contacta telefonic aplicanții. Taxa de participare la Spark Week este de 950 lei pentru cei înscriși până pe 9 august și acoperă toate experiențele de învățare, mesele și materialele, însă nu și cazarea și transportul pentru cei care vin din afara Bucureștiului. De asemenea, există și reduceri de grup pentru 2 sau 4 persoane.

Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival este organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, care oferă cele 8 Burse Founders by BT și susține desfășurarea întregului festival. Pentru BT, implicarea în acest program este un nou mod de a contribui la educația antreprenorială a noilor generații.

Despre EA – The Entrepreneurship Academy

La EA-The Entrepreneurship Academy, studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Acesta devine principalul obiect de studiu și funcționează sub forma unui instrument educațional. La finalul celor 4 ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, studenții primesc o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat.

La EA – The Entrepreneurship Academy, cursurile îmbină multă practică cu teorie actuală, iar profesorii se numesc experți – pentru că ei sunt profesioniști români dar și internaționali, din domenii precum: drept, vânzări, legislație europeană, marketing, contabilitate, drept, chiar și dezvoltare personală și limba engleză.

Curricula EA-The Entrepreneurship Academy are la bază filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani. Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre și universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

Printre experții care predau la The Entrepreneurship Academy se numără: Anca Dragu (Macroeconomie), Joy Chan (Finanțe), Radu Atanasiu (Critical Thinking), Magda Ropotan (Design Thinking), Sergiu Neguț (business mentor), Ana Silivaș (dezvoltare personală), Cosmin Alexandru (Decan și team-coach), Ilinca Păun (CEO și team coach), Andrei Niculescu (Mentor), Ian Peatey (primul team coach al facultății), Mihai Bonca (Marketing) și alți antreprenori, freelanceri și oameni din companii care vin cu expertiza lor în construcția noilor businessuri ale studenților de la EA – The Entrepreneurship Academy.

Website: https://sparkweek.ro/

Facebook: www.facebook.com/TheEntrepreneurshipAcademy

LinkedIn: www.linkedin.com/school/ea-the-entrepreneurship-academy/

YouTube: www.youtube.com/c/TheEntrepreneurshipAcademy

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.