Oportunităţi europene de finanţare în domeniul cinematografiei

0

Oportunităţi europene de finanţare în domeniul cinematografiei

Seminar Europa Creativă – Subprogramul MEDIA al UE la Bucharest IFF 2015

Vineri, 24 aprilie, ora 13.00, în sala mică (subsol) a cinematografului Studio din București va avea loc seminarul „Programul Europa Creativă al UE – Subprogramul MEDIA. Oportunităţi europene în domeniul cinematografiei.

poster BIFF

Valentina Miu, coordonator MEDIA România – Biroul Europa Creativă, va prezenta oportunităţile de finanţare oferite de Programul Europa Creativă- Subprogramul MEDIA al UE. Tema centrală a prezentării vizează programele de formare şi reţelele europene dedicate de MEDIA profesioniştilor din domeniul cinematografiei.

Programele de training finațate de MEDIA numără anual peste 1500 de participanți din țări UE, care beneficiază de oportunități cum ar fi: dezvoltarea& dobândirea de competențe, schimb de experiențe, perfecționarea proiectelor cu ajutorul unui tutor experimentat, adaptarea la evoluția noilor tehnologii şi networking.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.