Oportunităţi de practică şi internship în domeniul Marketingului la grupul de firme Conex

0

           Dacă ești pasionat de Marketing, Grupul de Firme Conex îți oferă în vara aceasta un stadiu de practică de două luni, dedicat exclusiv studenților, masteranzilor și absolvenților interesați de acest domeniu.

            Te poți înscrie prin completarea formularului sau trimite, până la data de 20 iulie, CV-ul tău, scrisoarea de intenție și fișa matricolă la info@conexgrup.ro , având ca subiect „Programul Summer Internship Conex 2014 – Marketing”.

zona-de-lucru

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează