Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunitati de formare si dezvoltare profesionala @ WASP

0

WASP – Working Art Space and Production și Asociația 4Culture sărbătoresc Ziua Internațională a Dansului pe tot parcursul anului, prin programe speciale dedicate dansului contemporan și performance-ului: rezidențe și producții internaționale, burse, workshop-uri și ateliere de creație, desfășurate în România și în străinătate.

Toate acestea în cadrul GROWASP – program de formare profesională în artele performative contemporane, cu sprijinul proiectului Life Long Burning, al Programului Cultura al Uniunii Europene și al proiectului Foreign Bodies, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României în cadrul programului pentru Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul Patrimoniului Cultural European.

IMG_0791

Programul curpinde:

  • Rezidențe internaționale cu durata de 2-3 săptămâni, organizate la București, în cadrul proiectelor Life Long Burning și Foreign bodies, în perioada februarie – decembrie 2015;
  • Rezidențe internaționale oferite în cadrul proiectului Life Long Burning la:

Workspace Brussels, Rosas studios, Bruxelles (Belgia) | 19 octombrie – 6 noiembrie 2015

CCN Montpellier | rezidență de 2 săptămâni la CCN Montepellier ( Franța) | toamna 2015, Montpellier/ France

Ultima Vez, Bruxelles (Belgia) | rezidență de 2 săptămâni în studiourile Ultima Vez | 23 Noiembrie – 6 Decembrie 2015

  • danceWEB Scholarship 2016 – bursă completă pentru un artist român, oferită de Asociația 4Culture în cadrul programului Life Long Burning;
  • Workshop-uri în Reykjavik, organizat de Reykjavik Dance Festival în cadrul “Foreign bodies” – un proiect EEA project (Proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României în cadrul programului pentru Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul Patrimoniului Cultural European);

Halla Ólafsdóttir și Johan Moström | 17 – 26 August 2015 | Un workshop de zece zile în care baletul Giselle este refăcut cu participanții la workshop.

Mette Edvardsen | Noiembrie 2015 | Un workshop de patru zile în care participanții vor lucra colectiv și individual pentru a explora noțiuni legate de coregrafie și de ‘a face lucruri’. Participanții vor dezvolta sarcini specifice în formate variate colaborând cu grupul, obiectele și spațiul.

  • Laborator de creație coregrafică coordonat de Valentina de Piante și Andreea Căpitanescu | mai-iunie, august-septembrie, noiembrie-decembrie 2015;
  • O Producție 4CULTURE și WEE  condusă de coregraful Francesco Scavetta, cu o echipă internațională de artiști, incluzând performeri din Norvegia, România și Islanda.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.