Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunități de carieră part-time , program flexibil de muncă și traininguri de pregătire la nivel internațional

0

Companiile care participă la Angajatori de TOP au oportunități de carieră part-time , program flexibil de muncă și traininguri de pregătire la nivel internațional

Săptămâna viitoare, pe 24-25 martie la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră. Ediția cu numarul 22 a târgului de carieră din București va reuni 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră.

img Bucuresti

În plus, peste 20 de manageri și specialiști din companii vor împărtăși din experiența lor în cele peste 30 de workshopuri și conferințe care vor avea loc în cadrul evenimentului. Aici, vizitatorii pot afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie, in domeniile Software Development, Web & Mobile, IoT, Cybersecurity, Robotics  și cum se pot pregăti pentru procesul de angajare participând la workshopurile de dezvoltare personală și profesională. P&G, Coca-Cola HBC România, EY România, Deloitte, Federal-Mogul Motorparts, Oracle, IBM, Bancpost, Hewlett Packard Enterprise, Ericsson, BearingPoint, Bitdefender, Huawei, Accenture sunt câteva din companiile care vor susține astfel de workshopuri si conferințe în cadrul evenimentului Angajatori de TOP București, pe 24 si 25 martie.

Câteva din teme pe care le-au pregătit companiile sunt: It’s time to explore your talent. Wanna try Audit or Tax?, The internship journey@ HPE, How to ace your Job Interview: 1:1 tips and tricks, Questions you should be asking your boss and why, Take the ROBOT out of the HUMAN, Cyber attacks and ways to protect yours company using Huawei’s NG Firewall , NG as in Next Generation, 1,000 brilliant minds have put Romanian intelligence on the world map. Are you the 1001st?, Embrace the 5th generation, Business process alignment – challenges within different cultures.

Participarea la workshopuri şi conferinţe este gratuită, iar programul și detalii despre sesiuni pot fi găsite aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

img3

Cele 100 de companii care participă la Angajatori de TOP București au deschise 5000 de oportunităţi de carieră pentru cei care sunt în căutarea unui job. Peste 98% dintre companii au joburi full-time, însă mai mult de jumătate dintre angajatorii prezenți au și oportunități de carieră pentru cei care își doresc un program de lucru flexibil (56%), joburi part-time (48%), joburi pe o perioadă determinată (52%) sau joburi care nu presupun deplasarea la birou (work from home, 31%). În plus, 42% dintre companiile prezente oferă poziții care presupun traininguri de pregătire la nivel internațional, 29% oferă relocare pe alte proiecte în alte țări unde compania are sedii și 27% dintre companii vor avea deschise poziții la nivel internațional.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/bucuresti şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara ;
  • DevTalks, eveniment care reunește peste 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.