Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunități de carieră în Vânzări. Coca-Cola HBC România, JTI România, L’Oréal România și Unilever au planuri de recrutare.

0

Pe 5 aprilie, la Impact Hub din București are loc Sales Boot Camp. Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever, L’Oréal România și Trend Consult sunt câteva dintre companiile care vor fi prezente la Sales Boot Camp. Evenimentul este adresat studenților sau absolvenților pasionați de Vânzări și care vor să își dezvolte o carieră în acest domeniu.

img

Evenimentul oferă o experienţă utilă despre ce înseamnă să ai o carieră în Vânzări, care sunt motivele pentru care să o urmezi, care sunt competențele necesare şi ce abilităţi cheie trebuie sa deţii pentru a deveni un profesionist. Participanții vor învăța să negocieze, vor primi sfaturi și informații utile de la specialiști și traineri din domeniul vânzărilor și vor afla care sunt oportunitățile de carieră oferite de companiile participante.

4 motive pentru care cei pasionați de domeniul Vânzărilor ar trebui să își noteze prezența la Sales BootCamp:

  • Participanții pot întâlni companii de top în cadrul cărora pot începe o carieră în vânzări și au ocazia să interacționeze cu specialiști în domeniu. Printre companiile participante amintim: Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever, L’Oréal România și Trend Consult;

  • Participanții vor avea ocazia să intre pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozițiile entry-level din departamentul de vânzări.

  • Cei prezenți pot pune în practica cunoștintele prin intermediul workshopurilor sau studiilor de caz practice;

  • Cei prezenți au ocazia să interacționeze cu alți participanți care împărtășesc aceiași pasiune, persoane cu care pot dezbate subiecte de interes comun.

Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor sau absolvenților unei facultăți cu profil economic, persoane care își doresc să își dezvolte o carieră în Vânzări. De asemenea, rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce ajută în procesul de selecție. Participarea este gratuită pentru cei care se înscriu pe www.hipo.ro.

Mai multe detalii cu privire la înscriere și agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea evenimentului, pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara ;
  • DevTalks, eveniment care reunește peste 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.