Opera Națională București a suspendat toate reprezentațiile programate să aibă loc în acest weekend la Opera Națională București și la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”

0

Opera Națională București își exprimă profundul regret față de tragicul accident petrecut vineri, 30 octombrie a.c, la București și transmite sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în acest cumplit eveniment. Îndreptam de asemenea toate gândurile noastre bune către cei aflați în aceste momente cumplite în spitale și le dorim să treacă cu bine peste această groaznică încercare a vieții.
În semn de compasiune și respect față de victimele acestui accident, Opera Națională București a suspendat toate reprezentațiile programate să aibă loc în acest weekend la Opera Națională București și la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”. Astfel, spectacolele ,,La Boheme” de G. Puccini, ,,Don Quijote” de Ludwik Minkus și ,,Paris, mon amour” , regia Răzvan Ioan Dincă, vor fi reprogramate în cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentațiile urmând a fi anunțate în curând.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe tuturor spectatorilor care și-au achiziționat bilete la aceste reprezentații.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau de la Casa de bilete a Teatrului de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” și doresc să-și recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi să se prezinte la Casele de bilete începând de marți, 3 noiembrie 2015. Spectatorii care au achiziționat biletele online și doresc să-și recupereze contravaloarea acestora sunt rugați să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.
Dumnezeu să-i odihnească pe tinerii care au plecat dintre noi!

opera nationala bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează