Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

OPERA COMICĂ PENTRU COPII este prezentă în AFI HUB PROEDUS

0

Opera Comică pentru Copii (OCC) te așteaptă cu bucurie la standul din Afi Hub Proedus, un spațiu de cetățenie activă care reunește toți actorii educaționali. Hub-ul este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, în incinta Afi Palace Cotroceni, accesul fiind gratuit. Elevii, părinții și profesorii pot participa la: workshop-uri, training-uri, sesiuni de formare, dezbateri, concursuri de cultură generală, la activități multimedia, expoziții interactive, expoziția despre corpul uman sau la experimentele chimice din cadrul laboratorului de științe.

În acest weekend, 13-14 februarie, OCC va desfășura ore deschise la Atelierul Micul Artist, așa că dacă ești prin preajmă sau pe la cumpărături poți să te oprești și să privești copiii talentați coordonați cu multă pasiune de profesorii atelierelor. Program: Sâmbătă, 13 februarie, orele 12:00 – 14:00 – Atelier de Cor / Duminică, 14 februarie, 12:00 – 14:00 – Atelier de scriere creativă.

Musicalul ,,Erus și Valea Iubirii” și baletul ,,Pinocchio” dublate și SOLD OUT

La finalul acestei săptămâni (12-14 februarie 2021), Opera Comică pentru Copii își reîncepe activitatea cu forțe proaspete la sediul de pe Calea Giulești 16. Pe site-ul oficial al instituției (www.operacomica.ro) este anunțat programul până la în luna mai. Bineînțeles, la cererea publicului se vor adăuga reprezentații în plus, așa cum a fost și în cazul musicalului ,,Erus și Valea Iubirii” după Alec Blenche. Inițial OCC a anunțat doar patru reprezentații în două weekenduri, în prezent sunt programate opt reprezentații. În cazul baletului ,,Pinocchio”, programat pentru ultimul weekend din februarie, reprezentațiile programate inițial s-au dublat. Ceea ce demonstrează cu tărie că publicul a simțit lipsa spectacolelor, a momentelor magice și unice pe care scena le transmite. Spectacolele se vor desfășura la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în această perioadă delicată.

,,Erus și Valea Iubirii” în aplicația #OperaCopiilor

De asemenea, dacă nu ai reușit să îți achiziționezi bilete la mult așteptatul spectacol ,,Erus și Valea Iubirii”, OCC îl va difuza duminica aceasta, 14 februarie, în aplicația Opera Copiilor: app.operacomica.ro și va fi disponibil gratuit 24 de ore.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.