Open Doors

0

Open Doors! Join Accenture for a Great Career!

Sprichst du Deutsch? Finde mehr über die Karrieremöglichkeiten bei Accenture heraus!

Open Doors este numele noului proiect, marca Inspire Business, in cadrul caruia Accenture vine in sprijinul studentilor, masteranzilor si absolventilor gata sa isi inceapa cariera.

Vino in data de 04 iunie 2013  pentru a-i cunoaste pe reprezentantii Accenture. Implica-te activ in prezentarea pe care o vor sustine si aplica pentru unul dintre posturile disponibile in domeniile: servicii clienti, resurse umane si contabilitate.

Vei afla perspective noi despre lucrul in echipa, una dintre componentele esentiale pentru succesul unei companii, dar si despre feed-back, cel mai eficient instrument de imbunatatire a procesului de comunicare.

Daca vorbesti limba germana la nivel mediu sau avansat (B2-C1), iti doresti sa lucrezi full-time, pentru una dintre cele mai mari companii internationale, inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/opendoors/, cunoaste echipa Accenture si aplica pentru oportunitatile de cariera oferite!

open-doors-accenture-online

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează