Open Doors

0

Open Doors! Join Accenture for a Great Career!

Sprichst du Deutsch? Finde mehr über die Karrieremöglichkeiten bei Accenture heraus!

Open Doors este numele noului proiect, marca Inspire Business, in cadrul caruia Accenture vine in sprijinul studentilor, masteranzilor si absolventilor gata sa isi inceapa cariera.

Vino in data de 04 iunie 2013  pentru a-i cunoaste pe reprezentantii Accenture. Implica-te activ in prezentarea pe care o vor sustine si aplica pentru unul dintre posturile disponibile in domeniile: servicii clienti, resurse umane si contabilitate.

Vei afla perspective noi despre lucrul in echipa, una dintre componentele esentiale pentru succesul unei companii, dar si despre feed-back, cel mai eficient instrument de imbunatatire a procesului de comunicare.

Daca vorbesti limba germana la nivel mediu sau avansat (B2-C1), iti doresti sa lucrezi full-time, pentru una dintre cele mai mari companii internationale, inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/opendoors/, cunoaste echipa Accenture si aplica pentru oportunitatile de cariera oferite!

open-doors-accenture-online

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.