Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Open Call Rezidențe @ WASP București – Discipline: arte performative, dans contemporan, film, new-media

0

Open Call Rezidențe @ WASP București – Discipline: arte performative, dans contemporan, film, new-media

Discipline: arte performative, dans contemporan, film, new-media
Locație: WASP – Working Art Space and Production, Bucharest, Romania
Termen limită: 23 August, 2015
Perioada de rezidență: 6 Septembrie – 20 Septembrie, 2015 / 5 Octombrie 5 – 18 Octombrie, 2015
Eligibilitate: Artiști care locuiesc și lucrează în România, Norvegia și Islanda.

open call Residence WASP
Cerințe și recomandări:

● Suntem interesați de propuneri de concepte inovative în ceea ce privește implicarea unui public nou și conectarea cu comunitatea locală.
● Suntem interesați de propuneri care pun în discuție principalele concepte ale proiectului “corp strain”, “periferie” și “dialog”.
● Rezidența trebuie să includă cel puțin o prezentare publică, dar artiștii sunt încurajați să inițieze orice formă de intervenție în spațiul public, precum și repetiții deschise, conferințe și dezbateri publice la WASP – Working Art Space and Production.
● În perioada de rezidență, artiștii străini vor colabora cu artiști români. Propunerile trimise pot fi individuale sau pot avea în vedere încă de la început echipe mixte, formate din artiști din România, Norvegia și Islanda.
● Organizatorii își rezervă dreptul să modifice perioada de rezidență , în funcție de disponibilitatea spațiului și a artiștilor selectați.

Suport: Transportul, cazarea și diurna pentru artiștii selectați sunt suportate de Asociația 4Culture. Pe durata celor 15 zile de rezidență, artiștii vor beneficia de spațiu de repetiție timp de 4 ore/ zi, precum și de echipament tehnic în limita disponibilității. WASP – Working Art Space and Production are necesarul tehnic pentru a suporta prezentări și discuții publice, cu tehnicieni, lumini și echipament de sunet.

Cum aplici?

Trimite CV-urile artiștilor propuși și o scurtă descriere a proiectului / temei de cercetare la contact@waspmagazine.com până la data de 23 August 2015. Te rugăm să incluzi în textul email-ului alegerea / prioritatea în ceea cea privește perioada de rezidență.

Descrierea proiectului:

Foreign Bodies este un proiect inițiat de Asociația 4Culture în cooperare cu Stiftelsen WEE-Scavetta/Kipperberg Foundation (Norvegia) și Reykjavik Dance Festival (Islanda) care se desfășoară în perioada Decembrie 2014 – Aprilie 2016 în București/Ro, Oslo/No și Reykjavik/Is și include ateliere, coaching project-uri, conferințe, rezidențe, producții și prezentări de dans și film. Proiectul este dezvoltat în jurul conceptelor de ‘corp străin’ și ‘periferie’ și a luat naștere din dorința partenerilor de a contribui cu expertiza lor internațională la îmbunătățirea mobilității artistice într-un context în care migrația este văzută ca un important fenomen social. Conceptul de ‘periferie’ este tratat din perspectiva proiectului, geografic și economic, ca o influență asupra dezvoltării anumitor grupuri în cadrul societății, precum și a accesului lor la educație și cultură

Detaii despre proiect:

http://foreignbodies.eu/ www.4culture.ro www.waspmagazine.com

RSVP pe Facebook! https://www.facebook.com/events/845962192166178/

Proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României, în cadrul programului pentru Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul Patrimoniului Cultural European.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.