Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Open Call pentru cea de-a doua ediție de #FreeStylePuppetry Țăndărică

0

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls, organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, propune pentru data de 15 septembrie 2019, la Sala Mare a Teatrului Țăndărică, o zi întreagă dedicată conceptului de #FreeStylePuppetry – animație liberă, momente scurte de improvizație cu marionete / păpuși / obiecte, pe teme la alegere. #FreeStyle Puppetry reprezintă o oportunitate pentru tinerii artiști să prezinte o idee, un concept sau un stil de animație, cu momente ce pot fi selecții din lucrări în desfășurare sau de sine stătătoare cu o durată de maxim 10 minute.  Deschidem open call-ul pentru înscrieri până la data de 10  septembrie la adresa de mail miruna@teatrultandarica.ro.

Participanții selectați să participe la #FreeStyle Puppetry vor primi pe email cu desfășurătorul evenimentului și își vor pregăti numerele de animație pentru data de 15 septembrie 2019.

#FreeStylePuppetry #Contemporan #Independent

Website: www.teatrultandarica.ro
Facebook: www.facebook.com/teatrultandarica
Telefon: 021.316.30.03

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.