Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Open call for Bucharest Greeters volunteers

0

Prietenii spun despre tine că ești o persoană carismatică, zâmbăreață, mereu pusă pe glume? Îți plac oamenii și îți este ușor să relaționezi cu ei? Atunci locul tău este lângă noi!

Bucharest Greeters este un mod alternativ de a descoperi orașul, o inițiativă plină de entuziasm prin care vrem să prezentăm turiștilor orașul nostru, așa cum îl cunoaștem noi. București este un oraș plin de viață, cu o cultură urbană atractivă. Pentru fiecare vizitator există o paletă largă de evenimente artistice, muzee și galerii de artă, monumente și edificii religioase, parcuri și cluburi de noapte, capitala însumând toate ingredientele necesare pentru o destinație turistică dinamică care merită promovată.

Afis Bucharest Greeters

Greeterii sunt voluntari care își iubesc orașul și sunt dispuși să le arate celor care vin în vizită cele mai secrete atracții. Pentru a deveni un Greeter trebuie să completezi un formular, iar în funcție de disponibilitate și interesele tale te match-uim cu un grup de turiști pentru un tur de 2-3 ore prin București. Mai poți contribui dând sfoară-n afară, la toți prietenii tăi din străinătate!

Devino un greeter, arată-le adevărata față a Bucureștiului!

www.bucharestgreeters.ro

www.facebook.com/greetersfrombucharest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.