ONLINED – revine la a doua ediţie ca Şcoală de Marketing Digital

0

ONLINED revine anul acesta cu o nouă ediție, într-un format nou : Școală de Marketing Digital. Proiectul se adresează studenților pasionați de mediul online din toată țara și se desfășoară în București în perioada 28 aprilie – 11 mai. Cei 20 de studenți selectați vor participa pe parcursul celor două săptămâni la traininguri și workshopuri predate de specialiști în domeniu, ce vor aborda teme orientate spre Inbound Marketing.

onlined

ONLINED este o școală gratuită de marketing digital, dedicată studenților pasionați de online și marketing din toată țara. Proiectul va avea anul acesta speakeri ca: Iulian Padurariu, Chinezu, Andrei Georgescu, ce vor aborda teme precum: Marketing Strategic, Gamification, PR în Online, Social Media, E-mail Marketing, Content Marketing, SEO, Storytelling, Online Research Tools.

Proiectul însumează trei etape: școala, perioada de mentoring și internshipuri și comunitatea. În prima parte, pe parcursul celor două săptămâni, cei douăzeci de studenți selectați în urma interviurilor vor participa împreună la traininguri si workshopuri și vor aplica cele învățate prin rezolvarea unui brief pentru companiile partenere.

Pentru ca procesul de învățare să nu se limiteze doar la cele două săptămâni, cea de-a doua etapă presupune o perioadă de șase luni de mentoring și internshipuri. În cadrul acestui proces, participanții vor avea ocazia să intre într-o relație de mentorat cu speakerii ce acceptă să rămână în proiect, iar cei mai buni vor fi selectați pentru internshipuri în companiile partenere.

Elementul de continuitate este prezent și în cea de-a treia etapă ce presupune intrarea în comunitatea ONLINED. Aceasta a fost formată în ediția anterioară și este bazată pe sharing de informații și discuții despre ultimele noutăți din domeniu alături de foștii participanți, mentorii, partenerii si membrii echipei proiectului.

ONLINED este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparține organizației Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizație non-gurvernamentală formată din studenți, înființată în anul 1998 în cadrul Academiei de Studii Economice București. În cadrul celor patru comunități: Leadership Development, International Affaires, Business Club și Econosofia, membrii organizeaza proiecte pentru studenți, exersându-și astfel abilitățile și pregătindu-se pentru cariere din diferite domenii : marketing, Public Relations, Human Resources, Finante, Fundraising, Online.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează