Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Onlined, proiectul studențesc care formează viitorii specialiși în marketing digital

0

Încă de la prima ediție Onlined și-a propus să formeze viitoarea comunitate de specialiști în marketing digital. Cea de-a treia edițe are loc anul acesta la București între 14 și 28 Noiembrie.

onlined bucuresti

„Am intrat în Onlined cu ideea că o să învăț ceva despre online timp de 2 săptămâni și m-am trezit într-o comunitate de la care învăț zilnic” ne spune Ioana Pop, participant Onlined – ediția 2014.

Ce este Onlied?

Onlined este o școală gratuită de marketing digital, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu, care și-a propus să contribuie la dezvoltarea următoarei generații de specialiști în marketing online.

Onlined are în spate două ediții de succes care au adunat o comunitate de peste 50 de oameni, viitori specialiști în marketing online.

Proiectul a fost fondat de către Mircea Grecescu și s-a întâmplat în anul 2013, sub aripa Voluntari pentru Idei și Proiecte, ca școală gratuită de Social Media, dedicată studenților. În 2014 a fost preluat de către Cătălina Pop, care l-a dus mai departe sub forma unei școli de Marketing Digital. Acum, Lavinia Mehedințu îl duce la un nou nivel împreună cu membrii comunității.

Onlined are trei etape: școala propriu-zisă, programul de mentorat, urmat de intrarea în comunitate.

Cum se desfășoară fiecare etapă?

Etapa de școală va avea loc sub forma unor traininguri pe teme ca Strategii în Online, Creative Thinking, Online Tools & Analytics, Tehnologii în Digital și Inbound Marketing. Aceasta se va încheia cu o rezolvare de brief ca parte practică.

Programul de mentorat și internshipuri urmărește să ducă învățarea la un alt nivel. Participanții vor avea oportunitatea să intre într-un program de mentorat împreună cu unul din speakerii din program și vor primi oferte de internship în cadrul agențiilor partenere.

Intrarea în comunitatea Onlined reprezintă un alt punct de continuitate al proiectului, în cadrul căreia învățarea se bazează de sharing de resurse, menorat și meet-upuri dedicate unor subiecte specifice.

Ce poți să îți iei din Onlined?

Onlined înseamnă învățare de la cei mai buni specialiști în domeniu, networking cu influencerii din onlineul românesc și cu oameni pasionați așa ca tine și multă distracție.

Echipele câștigâtoare vor fi premiate cu 1000 EUR și alte premii pentru locul I, 375 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera pentru locul II și 125 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera echipei de pe locul III.

Te-am făcut curios? Aplică la Onlined prin completarea acestui formular până pe 3 noiembrie.

Onlined se bucură de susținerea unor prieteni de nădejde ca Ursus, Luxoft, Uber, Bitdefender, Microsoft și Eurolines.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.