ONGFest 2010, Bucuresti 7-9 mai!

0

ONGFest- Festivalul National al organizatiilor neguvernamentale din Romania revine si in 2010 la Bucuresti, intre 7-9 mai!

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza in perioada 7-9 mai 2010 a doua editie a celui mai important eveniment al sectorului neguvernamental din Romania: ONGFest- Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale! ONGFest 2009 a avut loc in Centrul Istoric al Bucurestiului, intre 11-13 septembrie si s-a bucurat de un imens succes:

– 200 de ONG-uri, finantatori, institutii publice si donatori!

– 3 zile de evenimente culturale si artistice organizate de ONG-uri!

– 260 de aparitii media!

– 30.000 de vizitatori!

– 5 seminarii pe teme de interes pentru ONG-uri!

– parteneriate intre ONG-uri, institutii publice si companii!

– idei indraznete de proiecte!

In 2010 ne-am propus mai mult! Vom fi mai numerosi, mai uniti, mai ambitiosi!
In curand vor incepe inscrierile pentru ONGFest 2010!

90% dintre vizitatorii ONGFest 2009 au promis sa revina…

ONG-ul tau unde va fi intre 7-9 mai?
Implicarea coboara in strada si in 2010! Ai 200 de motive sa fii aici!

Stai cu „un ochi” pe StiriONG pentru mai multe informaţii despre acest eveniment!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează