„ONG Open Doors on Christmas” / Chestii destepte la preturi mici la clubul Goblin in 10-11 decembrie 2011

0

AIDA organizeaza in perioada 10-11 decembrie, in spatiul clubului Goblin, un targ dedicat ong-urilor, prin care ne dorim sa cream o noua posibilitate de a va autofinanta si de a va promova activitatile in randul vizitatorilor.


Participarea la targ in spatiul comerciantilor este in exclusivitate dedicata Organizatiilor non-guvernamentale, iar portile targului sunt deschise pentru toti vizitatorii incepand cu ora 11:00 pana dupa-amiaza la 17:00, sambata si duminica.

Taxa pentru comercianti este de 20 de lei pentru cele doua zile de targ; suma este perceputa pentru  costurile materialelor de promovare. Pentru vizitatori NU se percepe taxa de intrare.

Pentru ca ne apropiem de Craciun, iar toata lumea e in goana dupa cadouri, te asteptam in weekend la Goblin. Poti vinde aproape orice: carti, CD-uri, sacose personalizate, decoratii de Craciun, jucarii, bijuterii, accesorii, carti postale, felicitari, fotografii sau produse nemaintalnite, iesite din fanteziile „mestesugarilor”, orice crezi ca iti poate aduce venituri si poate reprezenta un cadou frumos pentru Craciun. Nu sunt acceptate la vanzare obiectele deteriorate si haine second-hand.

Daca ai in echipa oameni creativi si doresti sa iti cresti veniturile, trimite un mail la adresa gabriela.anghel@initiativedurabile.ro si noiiti vom trimite formularul de inscriere. Pana la 2 decembrie 2011 te poti inscrie la targ, iar taxa de participare se poate achita pana cel tarziu 5 decembrie. Daca am omis ceva sau daca ai nelamuriri si sugestii, contacteaza-ma la adresa de mai sus.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează