Omul ReÎnverzește locul la Grădina Botanică / sâmbătă 7 septembrie

0

Asociația Salvați Dunărea și Delta vă invită sâmbătă, 7 septembrie, începând cu orele 10.00, la cea de-a doua acțiune de voluntariat din cadrul proiectului Omul REînverzește locul!, care va avea loc la Grădina Botanică, șoseaua Cotroceni , nr. 32, București.

Cel de-al doilea câștigător al concursului Omul ReÎnverzește locul!, asociația Team Work, a propus o acțiune de reamenajare a unui spațiu destinat copiilor. Activitățile propuse sunt: curățarea spațiului, recondiționarea mobilierului public din zona destinată copiilor, cât și  îmbunătățirea locului cu seturi de coșuri de gunoi compartimentate pentru colectare selectivă.

Grădina Botanică este vizitată în medie de cca. 9000 de persoane lunar, iar Grădina Copiilor este un spațiu îndrăgit de către vizitatori. Din păcate, in ultima vreme, grădina s-a degradat.  Prin această acțiune, ne propunem să amenajam și să reînverzim locul, astfel încât să redevină locul îndrăgit al copiilor.

Acțiunea face parte din proiectul Omul REînverzește locul!, implementat de Asociația Salvați Dunărea și Delta, în parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educației Naționale și susținut de Dorna.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează