Omul ReÎnverzește locul la Grădina Botanică / sâmbătă 7 septembrie

0

Asociația Salvați Dunărea și Delta vă invită sâmbătă, 7 septembrie, începând cu orele 10.00, la cea de-a doua acțiune de voluntariat din cadrul proiectului Omul REînverzește locul!, care va avea loc la Grădina Botanică, șoseaua Cotroceni , nr. 32, București.

Cel de-al doilea câștigător al concursului Omul ReÎnverzește locul!, asociația Team Work, a propus o acțiune de reamenajare a unui spațiu destinat copiilor. Activitățile propuse sunt: curățarea spațiului, recondiționarea mobilierului public din zona destinată copiilor, cât și  îmbunătățirea locului cu seturi de coșuri de gunoi compartimentate pentru colectare selectivă.

Grădina Botanică este vizitată în medie de cca. 9000 de persoane lunar, iar Grădina Copiilor este un spațiu îndrăgit de către vizitatori. Din păcate, in ultima vreme, grădina s-a degradat.  Prin această acțiune, ne propunem să amenajam și să reînverzim locul, astfel încât să redevină locul îndrăgit al copiilor.

Acțiunea face parte din proiectul Omul REînverzește locul!, implementat de Asociația Salvați Dunărea și Delta, în parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educației Naționale și susținut de Dorna.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează