Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Omul care a instruit generali NATO și directori NASA va susține un workshop gratuit pentru 200 de manageri români

0

HPDI, companie specializată în soluții de leadership și dezvoltare a resurselor umane, prin servicii de training, coaching și teambuilding, va organiza, alături de Jim Bagnola, trainerul NATO, NASA și Secret Service, sesiunea anuală de workshop-uri gratuite dedicate managerilor români. Evenimentul, denumit “Creștem Oameni de succes. Tu ești ADN-ul organizației. Autentic. Dinamic. iNovator”, va avea loc în București (22 martie), Cluj-Napoca (29 martie) și Timișoara (30 martie), fiind așteptați peste 200 de manageri din toată țara.

Scopul workshop-urilor este conștientizarea de către factorii de decizie din cadrul companilor a faptului că nivelul de eficiență a organizației este determinat, în mod direct, de performanța fiecărui membu în parte.

Jim-Bagnola-Speaker

O organizație funcționează ca un organism. Când toate celulele funcționează corect, organismul este sănătos. Și invers, când o parte din celule nu funcționează, întreg organismul are de suferit”, spune Petru Păcuraru, managing partner și trainer HPDI.

Ideea acestei sesiuni de workshop-uri a pornit de la faptul că școala ne învață să fim individualiști, nu să lucrăm împreună, și că, pe parcursul studiilor, partea teoretica primează, lăsând pe plan secund cunoștințele practice. În plus, nici companiile nu încurajează cu adevărat creșterea și dezvoltarea personală a angajaților.

“Adesea, oamenii din companii sunt trimiși la training-uri doar ca să bifeze niște obiective. Este un sistem care trebuie să se schimbe. A venit timpul să spunem lucrurilor pe nume: se întâmplă ca în multe companii doar să exploatăm oamenii și să nu îi creștem cu adevărat. Așadar, ce reformăm: doar ambalajul unei companii  sau  conținutul său – oamenii care compun acea organizație?”, se întreabă, retoric, Petru Păcuraru. 

De la performanță individuală, la performanță organizațională

Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai apreciați speakeri din lume, omul care a predat lecții de leadership generalilor NATO, agenților Secret Service și directorilor din cadrul NASA, le va vorbi managerilor români despre interdependența dintre performanța organizațională și cea individuală. Celelalte workshop-uri vor fi susținute de trainerii HPDI: Alexandru Bușilă, Andrei Văcaru, Petru Păcuraru, Cosmin Badea, Oana Deteșan și Ancuța Coman.

Aceștia vor propune participanților subiecte de interes din domeniul resurselor umane, precum:

  • factorii care stau la baza dezvoltării personalității unui om
  • creșterea organică a individului în cadrul unei companii
  • cum ne ajută relațiile pe care le avem cu ceilalți (colegi de muncă, clienți etc) să ne dezvoltăm în cadrul unei organizații
  • elementele comunicării eficiente într-o organizație, formarea lideriilor în cadrul unei organizatii; cum pot schimba aceștia ADN-ul unei companii
  • recrutarea de talente în cadrul organizației
  • generatia millenials: cine sunt ei și de ce este important să discutăm despre ei
  • importanța customer services-ului în evoluția unei organizații
  • dezvoltarea agilității organizaționale cu ajutorul agilității individuale.

Managerii interesați de participarea la evenimentul “Creștem Oameni de succes. Tu ești ADN-ul organizației. Autentic. Dinamic. iNovator” se pot înscrie accesând următorul link: http://www.hpdi.ro/crestemoameni/.

Despre HPDI

Înființată în 2001, compania Human Performance Development International furnizează soluții de leadership și dezvoltare a resurselor umane prin programe de training, coaching și teambuilding. 

De-a lungul timpului, HPDI a oferit traininguri de Managementul Schimbării, Obiectivelor, Stresului, Inteligență Emoțională, Comunicare Asertivă, Public Speaking, Tehnici de Prezentare, Inovație, Managementul Oamenilor și Leadership Autentic pentru mai mult de 100 de companii importante, precum Raiffeisen Bank, Pirelli, Continental Automotive, Hilton, Toyota Material Handling, Frigoglass sau Hella Automotive. 

În ceea ce privește divizia de teambuilding, doar în anul 2015 peste 5.000 de persoane au luat parte la programele de teambuilding ale HPDI. În prezent, HPDI are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Arad, unul dintre principalele obiective ale companiei fiind extinderea serviciilor oferite. 

Despre Jim BAGNOLA

Jim Bagnola, speaker internațional și executive coach, este expert în domeniul leadershipului și în „Body-Mind Management”, cu accent pe influența modelelor de gândire asupra sănătății, fericirii, succesului și capacității de a conduce. 

Printre clienții cu care a colaborat de-a lungul timpului se numără Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Forțelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.