Ollie Gang Shop te trimite la Offline Sport Games 2016 – cea mai tare competiție de sporturi urbane!

0

Supra și Ollie Gang Shop te trimit în Budapesta la Offline Sport Games 16, cea mai tare competiție de sporturi urbane a anului!

Ollie Gang Shop, unul din cei mai mari susținători al culturii urbane în România, si Supra Footwear, pun la bătaie o invitație dublă la OSG16, cu toate cheltuielile inclus, la cea mai tare competitie de sporturi urbane, care are loc la Budapesta.
OGD Concurs Supra Pack

Cum intri în concurs?

1.Construiește propriul outfit cu trei piese vestimentare (shoes, sapca, tricou) din Supra Pack.

2.Faci o poză cu ținuta, o postezi pe profilul tău de Facebook cu tag Ollie Gang Shop și trimiți poza sau link-ul pe ruxandra@ollie.ro.

Vei intra automat în extragerea finală. Regulamentul este disponibil pe site.

Premii lunare din Iunie pana in Septembrie

Concursul se desfășoară în perioada 15 iunie – 5 septembrie, perioadă în care se oferă și câte un premiu lunar suplimentar pentru cei care se remarcă la concursurile de skate sau streetdance prin outfit-ul Supra.

Pentru a intra în extragerile lunare, trimite pe ruxandra@ollie.ro sau pe pagina de Facebook un video sau o fotografie cu tine în timpul concursurilor.

Câștigătorul invitației duble la OSG15 va fi anunțat pe 6 septembrie, iar câștigătorii premiilor suplimentare vor fi anunțați în data de 15 a fiecărei luni.

Ce ne pregătește Offline Sport Games 16?

osg

OSG este unul din cele mai mari concursuri de sporturi urbane din Europa organizat în contextul unui festival în Budapesta, cu muzică, trick-uri spectaculoase și multă distracție. Aruncă un ochi aici (video) să-ți faci o idee despre ce s-a întâmplat anul trecut.

Cine sunt Ollie Gang Shop?

Activ de peste 10 ani, Ollie Gang Shop este un magazin reprezentativ de cultură urbană și streetwear din România. Acesta susține comunitățile de sporturi extreme, muzică hip-hop și electronică street fashion și artă urbană, promovând lifestyle-ul acestor culturi.

Ollie Gang Shop promovează artiștii locali urbani și este organizatorul celui mai mare festival de cultură urbană din Sud-Estul Europei, Street Heroes.

Shop-ul OGS oferă cele mai cool și fresh haine semnate Carhartt, WIP, Nike, Supra, Asics și multe altele.
osg15

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează