Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ollie Gang Shop te trimite la Offline Sport Games 2016 – cea mai tare competiție de sporturi urbane!

0

Supra și Ollie Gang Shop te trimit în Budapesta la Offline Sport Games 16, cea mai tare competiție de sporturi urbane a anului!

Ollie Gang Shop, unul din cei mai mari susținători al culturii urbane în România, si Supra Footwear, pun la bătaie o invitație dublă la OSG16, cu toate cheltuielile inclus, la cea mai tare competitie de sporturi urbane, care are loc la Budapesta.
OGD Concurs Supra Pack

Cum intri în concurs?

1.Construiește propriul outfit cu trei piese vestimentare (shoes, sapca, tricou) din Supra Pack.

2.Faci o poză cu ținuta, o postezi pe profilul tău de Facebook cu tag Ollie Gang Shop și trimiți poza sau link-ul pe ruxandra@ollie.ro.

Vei intra automat în extragerea finală. Regulamentul este disponibil pe site.

Premii lunare din Iunie pana in Septembrie

Concursul se desfășoară în perioada 15 iunie – 5 septembrie, perioadă în care se oferă și câte un premiu lunar suplimentar pentru cei care se remarcă la concursurile de skate sau streetdance prin outfit-ul Supra.

Pentru a intra în extragerile lunare, trimite pe ruxandra@ollie.ro sau pe pagina de Facebook un video sau o fotografie cu tine în timpul concursurilor.

Câștigătorul invitației duble la OSG15 va fi anunțat pe 6 septembrie, iar câștigătorii premiilor suplimentare vor fi anunțați în data de 15 a fiecărei luni.

Ce ne pregătește Offline Sport Games 16?

osg

OSG este unul din cele mai mari concursuri de sporturi urbane din Europa organizat în contextul unui festival în Budapesta, cu muzică, trick-uri spectaculoase și multă distracție. Aruncă un ochi aici (video) să-ți faci o idee despre ce s-a întâmplat anul trecut.

Cine sunt Ollie Gang Shop?

Activ de peste 10 ani, Ollie Gang Shop este un magazin reprezentativ de cultură urbană și streetwear din România. Acesta susține comunitățile de sporturi extreme, muzică hip-hop și electronică street fashion și artă urbană, promovând lifestyle-ul acestor culturi.

Ollie Gang Shop promovează artiștii locali urbani și este organizatorul celui mai mare festival de cultură urbană din Sud-Estul Europei, Street Heroes.

Shop-ul OGS oferă cele mai cool și fresh haine semnate Carhartt, WIP, Nike, Supra, Asics și multe altele.
osg15

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.